Skocz do zawartości

Śląskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Gdzie to wyczytales takie zle opinie? o ile wiem to jedyny serwis nieutoryzowany on line.Ja przetestowalem wiele serwisow i korzystam z Piorkowskiego lub Bendera.A napewno piorkowski ma najlepszego elektronika.

Co do Piórkowskiego równiez słyszałem duzo negatywnych opinii.Złe podejscie do klienta,i czesto przetrzepane schowki w autach przez młodych pomocników.

Piszesz co uslyszales od kogos itd jedz sprawdz napisz swoja opinie

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 391 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Opublikowano

Pisze bo mój znajomy miało takie przypadek. Bez powodu sobie tego nie wymyśliłem.

Ale też wpisz w wujku google Piórkowski i jak widać nie tylko mój znajomy miał z tym problem.

Dlatego nie zamierzam sie tam wybierać.A reszta zrobi jak będzie chciała.Ja napisałem to co słyszałem.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opisz przypadek znajomego niech wszyscy sie dowiedza.
Opublikowano
Napisałem ze miał przewrócony do góry nogami schowek w aucie.Co mam wiecej opisywać :D godzina?data? co miał w tym schowku ruszone? pozatym co do roboty równieź miało trwać 2 dni a trwało ponad tydzień.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Napisałem ze miał przewrócony do góry nogami schowek w aucie.Co mam wiecej opisywać :D godzina?data? co miał w tym schowku ruszone? pozatym co do roboty równieź miało trwać 2 dni a trwało ponad tydzień.

Ty kogo polecasz?

Opublikowano
jacekmury1 chyba tam pracuje albo to jego rodzina skoro sie tak upiera
Opublikowano
Nie da się ukryć, że bardzo mu zależy.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
jacekmury1 chyba tam pracuje albo to jego rodzina skoro sie tak upiera

Poczytej kaj serwisuja a potym godej. :D

Opublikowano
Też tak uważam :D nie da sie ukryć Piórkowski i Piórkowski :D ja tam napewno nie zajrze ale to kazdego indywidualna sprawa.Pozytywy tez słyszałem,ale wiecej negatywów.Swoją droga mam u siebie w miescie dobrego mechanika od BMW (finansowo również nie drogi) wiec nie potrzebuje jezdzić zagranice :D
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Też tak uważam :D nie da sie ukryć Piórkowski i Piórkowski :D ja tam napewno nie zajrze ale to kazdego indywidualna sprawa.Pozytywy tez słyszałem,ale wiecej negatywów.Swoją droga mam u siebie w miescie dobrego mechanika od BMW (finansowo również nie drogi) wiec nie potrzebuje jezdzić zagranice :D

Poczytaj moje posty kogo polecam i gdzie serwisuje a co ty myslisz to mnie nieinteresuje,podpierasz sie tylko zaslyszanymi opinami.Nawet nienapiszesz kogo polecasz tylko lakoniczna wzmianka. :DWstydzisz sie gdzie naprawiasz?

Opublikowano
LUK ART BMW Ruda Śląska, ale to przecież nie to samo co Piórkowski :D
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Pewnie za tak :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

SERWIS ASB w BIELSKU-BIAŁEJ

Czy koledzy mogą polecić jakiegoś speca od Automatycznej Skrzyni Biegów w Bielsku-Białej i okolicach. Chciałbym podjechać na kontrolę, zrobić ewentualny upgrade.

Dziękuje

Łukasz

Opublikowano

NSSM w Katowicach

Obrońców Westerplatte 73, 40-335 Katowice

montowalem tam instalacje lpe w m50 2,0 l

polecam - bezproblemowo, dobre ceny.

Opublikowano
hej....ja poszukuje kogoś z małopolski lub śląska kto ogarnął by mi montaż oryginalnego webasto do e61 04r 3.0d ...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, poszukuje kogoś kto naprawi rozkladane lusterko w e90, problem polega na tym ze lusterko ma uszkodana blokafe i otwiera sie na plasko.. Wzdłuż samochodu. Temat byl juz na forum, niestety sam boje sie za to zabrać. Szukam. Kogoś z okolic cieszyna, zor.

Wysyłane z mojego C2105 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Kolego znam dobrego elektormechanika na pewno pomoże jest z Ćwiklic wiec nie masz daleko jak chcesz napisz na priv
Opublikowano

Witam Panowie mam błedy vanosa na wylocie

Nr: 10887 2A87 outlet-VANOS, mecanic

Fehlercode 10905

Kurbelwelle zu Auslassnockenwelle

-Stellung (Synchronisation) fehlerhaft

Chodzi o sprawdzenie elektrovanosów ewentualnie w najgorszym wypadku wymiane Vanosa na wylocie.Pacjent E60 523i N52B25

Znacie jaki dobry warszat który mi to zrobi.Jak najbliżej Rudy Śląskiej w miare przystępnej cenie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym polecić chłopaków z M-Technik.

Dziś wymieniłem u nich komplet świec i 2 wtryskiwacze. Zniknęły wszystkie objawy nierówno pracującego silnika.

Chłopaki potrafią na prawdę zdziałać cuda. Od teraz jeżdżę tylko do Nich :cool2:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Chciałbym polecić chłopaków z M-Technik.

Dziś wymieniłem u nich komplet świec i 2 wtryskiwacze. Zniknęły wszystkie objawy nierówno pracującego silnika.

Chłopaki potrafią na prawdę zdziałać cuda. Od teraz jeżdżę tylko do Nich :cool2:

Maja juz elektronika?

Opublikowano

Zapytaj u źródła proszę.

Ja jestem pod wrażeniem Ich fachowości, i wszystkim będę polecał. F10 mają opanowane. Zdolne bestie :D

Szczególny szacun dla Prezesa :cool2:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Bylem kiedys unich i nie mieli elktronika szkoda.Serwis ogumienia Katowice i okolice kogo mozecie polecic?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Panowie mam do zrobienia w rekinie z silnikiem m30b28 sprawdzenie szczelności głowicy ( no i jej robienie jakby co) + uszczelka bowoda w oleju jest.

Okolice miedzy Katowicami a raciborzem- czyli może tez byc ze np Zory, Gliwice.

Wiem i dobre zdanie mam o p. Kristianie i M-auto - ze dobre zakłady SA. Ale może cos poza Katowicami policecie? M-auto troiche drogie..

Wielu musiało przez to przechodzić-podzielcie sie namiarami..

Pozdro dla wszystkich fanów dobrej motoryzacji!