Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na allegro masz oferty bezpośrednio od producentów to podzwoń i popytaj , szukaj homologowanych

ale moim zdaniem to troszka niebezpieczne bo e39 to nie maluch z prędkością max 120 km/h , lepiej dobrać odpowiednie felgi

Opublikowano
Witam , jezeli chcesz dystansy to tylko H&R inne bym sie bal . Mam takie , przekladam juz do 4 BM z kolei i mialem tez w innych autach . Fajna sprawa na prawde poprawia bardzo wyglad i auto lepiej trzyma sie drogi , poza tym jak kupisz H&R to nie bedziesz mial zadnych innych problemow typu drgania na kierownicy i bedziesz ich pewny (ze nie zgubisz kola) . Sa dwa rodzaje albo syatans przykrecasz do pisaty a potem kolo do dystansu , albo porprosty razem z kolem zakladasz i masz dluzsze sruby tez z H&R bo sa ta specjalne sruby ktore ci nie pekna , i ja wole ta opcje bo z tymi przyklrecanymi sa problemy z odkreceniem czesto. Cena to okolo 200 euro .
Opublikowano
ja mam u siebie toczone stalowe przykrecane razem z kolem zrobione u tokarza ,jezdze rok czesto 200 km/h i nic mi sie nie dzieje wiec to chyba nie do konca tak ze musi byc firmowe,dobry material i dobry tokarz to podstawa jak sie chce robic na zamowienie, acha i mam zalozone kola od m3 ktore normalnie bez dystansow nie pasuja do e39
czy jestem mądrym i dobrym czlowiekem?zdarza mi sie byc.
Opublikowano
ja mam u siebie toczone stalowe przykrecane razem z kolem zrobione u tokarza ,jezdze rok czesto 200 km/h i nic mi sie nie dzieje wiec to chyba nie do konca tak ze musi byc firmowe,dobry material i dobry tokarz to podstawa jak sie chce robic na zamowienie, acha i mam zalozone kola od m3 ktore normalnie bez dystansow nie pasuja do e39
jak sie kiedys w rowie bez kółka zatrzymasz (co ci tego nie zycze) to pomyslisz mogłem załorzyc orginalne fele :cool2:
na volta core el can na volta core el lievore
Opublikowano
Mialem dystanse w e30 25mm efekt łyse opony na wewnętrznych krawedziach opony i po dupie dostawaly łożyska.Fakt że lepiej sie jeździło po zakretach.
Opublikowano
Widze ze nie znacie firmy H&R , robi ona na przyklad fabrycznie zawieszenia dla porsche , oraz zawieszenie do prfesionalnych wyscigow (jak bedziecie ogladac jakies wyscigi w telewizji lub profesionalnie tuningowane auta to na wiekszosci zobaczycie reklame H&R), jest to lider w tym temacie oraz firma znana na calym swiecie , a co do dystansow to cala ekipa inzynietow z H&R nad tym myslala i zrobione sa tak ze na pewno nie zawioda , zreszta polowa niemieckich aut na tym jezdzi . Nie porownujcie H&R do dystansow jakie mozna kupic na Allegro bo to nie ma nic wspolnego . Wiec zapraszam na strone http://www.h-r.com/ to moze zrozumiecie o czym mowie