Skocz do zawartości

proszę o szybką pomoc przed wyjazdem (obluzowany halogen)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Właśnie przygotowuję sobie furkę na jutrzejszy wyjazd 300Km, a tu patrze halogen tak jakby jeden uchwyt puścił i trzyma się ledwo co (na jednym).

Chciałbym się od Was dowiedzieć jak się do niego dostać (do tych mocowań).

A nie chcę odkręcać zbędnych śrub.

Wielki dzięki za pomoc

:modlitwa:

http://images20.fotosik.pl/92/baf96c1de6443063.gif
Opublikowano
halogen jest wlasciwie mocowany w 3 miejscach. najlepiej go wypnij i zobacz co sie stalo ze halogem jest luzno ktore mocowanie puscilo
Opublikowano

Ja osobiście polecam trochę podnieść samochód, i od spodu wszystko pięknie widać... Jak zdejmie sie osłonę pod zderzakiem to juz wogóle rewelacja :) Polecam dogiąć blaszkę mocującą halogen a jako rozwiązanie ty czasowe wziąć zgięty kilka razy karton po mleku (lub winie :mrgreen: ) i wcisnąć między halogen a obudowę... Działa jak ta lala :cool2:

Jak wrócisz to doberz się do tego solidniej i zdiagnozuj problem :)

PS. Patent z otworkiem przy halogenie u mnie nie zdawał egzaminu ;)

Opublikowano
ja jak wymieniałem żarówke w halogenie to nieświadomie połamałem zaczepy.... polecam silikon bezbarwny.... trzyma sie idealnie a różnicy nie widać żadnej..... jak coś to moge podesłać fotki jak to wygląda

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

dzieki dzieki za porady, problem został rozwiązany dzisiaj rano :)

Wykreciłem nadkole i okazało sie ze urwał się jeden zaczep (depo :duh: )

Silikon dobry na wszystko :cool2:

Pozdr

http://images20.fotosik.pl/92/baf96c1de6443063.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.