Skocz do zawartości

Pomozcie w doborze odpowiedniej pompy paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapomnij o Allegro, podzwoń po rozbitych bmw e30 z ogłoszeń i pytaj czy możesz wykręcić samą pompę i odkupić za małą kasę - dzięki temu i masz oryginał i dużo nie zapłacisz... A kombinowanie z polonezem czy e36 :worried: :lol:
Opublikowano

Cygan, pisałem ci już - poszukaj w wyszukiwarce. kilku kolesiom pisałem na ten temat eseje po prostu. kolejny raz mi sie juz nie chce, od czegoś tu jest opcja 'szukaj'. pisałem tam o montażu, od czego pasują, jakich innych aut, jakich innych bmw, cenach itp. pisałem ci nawet o tym w twoim poprzednim temacie, ale chyba odpycha cie wyszukiwarka, bo jakbys poszukał, to nie musziałbyś zadawać takich pytań i czekać na niesprawdzone opinie.

nie wiem jakim cudem ktos napisał, ze to jest do e36. do e36, przynajmniej z silnikami m50, jest taka krótka szeroka pompa. ta pompa z aukcji nie wiem od czego jest, ale na pewno nie od tego.