Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

choc uczciwie napisal w ogloszeniu , ze spalanie w miescie zalezy od fantazji.......... :mrgreen:

tani w zakupie, ale z pewnoscia koszmarnie drogi w eksploatacji ( stan licznika 220 000 slicznie wygla-jednak czy jest prawda, oj chyba nie)

Opublikowano
choc uczciwie napisal w ogloszeniu , ze spalanie w miescie zalezy od fantazji.......... :mrgreen:

tani w zakupie, ale z pewnoscia koszmarnie drogi w eksploatacji ( stan licznika 220 000 slicznie wygla-jednak czy jest prawda, oj chyba nie)

Paweł dzięki za odp. właśnie jestem nowym właścicielem :mrgreen: , z przypadku zalicytowałem :mad2: zrobiłem już 1800 km i oki, jest teraz na przeglądzie i wszystko się ujawni co w nim siedzi :norty:

Opublikowano
11 litrów jest realne w granicy 80-100km/h bez klimy utrzymując stałą prędkość :D na trasie jest oki ale na mieście bywa różnie, komp pokazuje 15,7 l z tym że 70% jazdy to większe odcinki, właśnie się zastanawiałem nad brakiem skóry :duh: ? jeśli będzie ktoś tak miły i rozkoduje vin to się dowiem :jawdrop: :mrgreen: ,choć ten welur jest w bdb stanie
Opublikowano

Sorry za off-top ale nie moglem sie powstrzymac... wywaliłeś już ten gumiany dywanik od oplika ? :-P

Aha i jak Ci sie podoba to autko, warte było kilku groszy ? :-)

Sreberka na nadkolach dla ozdoby czy maskują korozję ? :-)

Niektórzy nie lubia skórki, może ktoś sobie przełożył na welur z wieloma kombinacjami ? :-)

Pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano
witam Marcin, dywaniki z opelka jeszcze są :mrgreen: ale już nie długo, dziś mam odebrać autko z warsztatu (zobaczymy jaki będzie werdykt fachowca :norty: ) kupić cysternę (hak już jest :mrgreen: ) i jeździć czy oddać w dobre ręce :norty:, jak dotąd jestem bardzo zadowolony kupiłem kota w worku i wróciłem nim z wakacji (adrenalina była!! jechać w ciemno po auto i dalej na wakacje :8) p.s. też myślałem że sreberka to przykrywka :8) ale autko ma zdrową blachę
Opublikowano
TC dywaniki czy sreberka :norty: ?? żartuje, sreberka na żywo źle nie wyglądają a w dodatku to są profesjonalnie mocowane (na moje oko :8) )a nawet jak bym chciał je zdjąć to obawiam się że zostanie ślad na lakierze
Opublikowano
Dlaczego zapytales sie czy zna ja ktos skoro ja juz kupiles 1 sierpnia.dziwne :roll: w poniedzialek o 10 pytasz czy ktos zna ( juz miales wpis ze Towje auto to 750i....) a dzis o 7 rano juz mowisz ze auto jest na warsztacie...........albo sie tak napaliles strasznie ze , az bez sprawdzenia kupiles takiego Smoczka..........albo jakas krypto reklama sie pod tym kryje.........
Opublikowano
Dlaczego zapytales sie czy zna ja ktos skoro ja juz kupiles 1 sierpnia.dziwne :roll: w poniedzialek o 10 pytasz czy ktos zna ( juz miales wpis ze Towje auto to 750i....) a dzis o 7 rano juz mowisz ze auto jest na warsztacie...........albo sie tak napaliles strasznie ze , az bez sprawdzenia kupiles takiego Smoczka..........albo jakas krypto reklama sie pod tym kryje.........

tak jak napisałem kupiłem kota w worku :mrgreen: jeszcze przed planowanym urlopem postanowiłem sobie zalicytować i wygrałem (myślałem że nie sprzeda, ale gość okazał się honorowy tak jak ja :twisted2: ) no i plan na wakacje już był gotowy :D , do Inowrocławia pociągiem a potem na Kołobrzeg nowym autem , po przyjeździe postanowiłem podjechać do warsztatu na ogólny przegląd (komp), i tak tam już stoi od czwartku, tytuł taki z uwagi na to że może ktoś coś wie na jego temat :D ,wiadomo każdy chce wiedzieć jak najwięcej co ma

Opublikowano
jak bym wiedział że jesteś w Kołobrzegu to bym obejrzał!!!!

a potem wyścig ? :mrgreen: , żartowałem , dokładnie byłem w Mrzeżynie tam mam rodzine

Opublikowano
TC masz z kimś kontakt kto by mi na szybciocha rozkodował vin, dokładnie dwa :D , już pisałem na pw i na forum ale cisza.... :cry2: , fajnie jak by było na już
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam ponownie :D

po oględzinach okazało się że autko w bardzo dobrym stanie, wszystko sprawne i śmiga bez problemu, jeśli jest ktoś kto szuka takiego modelu to proszę dać znać :search: