Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jak w temacie patrzylem ale jakos nie udalo mi sie znalezc cos na dokladnie taki temat...

Jakis czas temu zabralem sie do polerowania felg w moim e36 a dokladniej rantow... udalo mi sie wypolerowac 2 felgi... bo bradzo dluuuuugim procesie... w zwiazku z tym ze naprawde brakuje mi czasu a robota stanela... pomyslalem o kupnie polerki...

przegladajac allegro znalazlem oferty polerek katowych z regulacja predkosci erotec...

tu wiec moje pytanie... Czy nadaje sie ona do wypolerowania alu felg ? czy da sobie rade ? i jezeli ktos ma... czy mozna dostac wymienne polerki...

Opublikowano
Mam tańszy sposób na ranty. Do zastosowania w autach bez szpery. Podnosisz jedno tylne koło i uruchamiasz auto na biegu. Do wyboru masz pięć prędkości i jedną w drugim kierunku. Zachowując ostrożność można pięknie wypolerować felgi. Sprawdzone.
Opublikowano
tylko te polerki z allegro to sie nadaja tylko do jednego .. do wywalenia

stanie ci w polowie roboty , albi nie bedzie mialo takiej mocy jak trzeba

eeej bez przesady...

Ja kupiłem taką http://allegro.pl/item228945196_super_niemiecka_polerka_samochodowa_2200w_eurotec.html polerkę i w 100% spełnia swoje zadanie. Używałem jej już kilkakrotnie i nie tylko przy samochodzie i wszystko działa bez zarzutów. Ma regulowaną prędkość obrotową i jeśli jest potrzeba, dużą w zupełności wystarczającą moc. Mogę ją spokojnie polecić do zastosowań domowych. Trzeba sobie tylko dokupić odpowiednie przystawki, bo w komplecie jest tylko futerko. Koszt całego zestawu nie powinien przekroczyć 150zl. Chyba że chcesz ją stosować usługowo, to lepiej nabyć jakiś bardziej markowy sprzęt.

Opublikowano
Mam tańszy sposób na ranty. Do zastosowania w autach bez szpery. Podnosisz jedno tylne koło i uruchamiasz auto na biegu. Do wyboru masz pięć prędkości i jedną w drugim kierunku. Zachowując ostrożność można pięknie wypolerować felgi. Sprawdzone.

jak podnoszę jedno koło przecież te które będzie na ziemi będzie się obracać....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

jak podnoszę jedno koło przecież te które będzie na ziemi będzie się obracać....

Czyżby?? oooj chyba raczej będzie się obracać koło które ma lżej, w tym przypadku podniesione.