Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam poraz kolejny moje autko nie chce jezdzic na benzynie :cry: Wszystko bylo oki, w sumie stalo trzy miesiace nie ruszane a kiedy wrocilem lipa na gazie pali i jezdzi bez zarzutu zas na benzynie nic. Nie slychac zeby pompa paliwa pracowala, co gorsze jest sprawna i pompuje paliwo do listwy wtryskowej po podlaczeniu na krotko ale... nawet wtedy autko nie pali... Widze tu podwojny pproblem dlatego prosze o rade czy to jest wina Przekaźnika ze pompa nie dziala?? I nawet jesli to dlaczego nsamochod nie odpala po podlaczeniu na krotko... Dzieki za wszystkie porady
Opublikowano
wtryski nie jeszcze nie sprawdzałem z racji tego, ze pompka nie pompuje paliwa jak dojde do tego to bede szukal dalej czemu nie odpala moze jakies pomysly?
Opublikowano
wtryski nie jeszcze nie sprawdzałem z racji tego, ze pompka nie pompuje paliwa jak dojde do tego to bede szukal dalej czemu nie odpala moze jakies pomysly?

Jak pompka nie pompuje - to na kanal i sprawdz czy w ogole dochodzi napiecie zasilajace na wtyczke do pompy - to bedziesz wiedzial czy to elektryka - czy sama pompa ;)

Gdyby pan Bóg był za przednim napędem - chodzilibyśmy teraz na rękach ;)

http://miniurl.pl/becia

Opublikowano
Wiec tak wymieniłem przekaznik od pompy paliwa podchodze do auta i silnik odpala z miejsca zadowolony ze wszystko oki jade sie przejechac wracam odpalam jeszcze kilka razy wszystko wydaje sie byc oki. Zmeczony wracam do domu na drugi dzien podchodze do auta zero odzewu moge sobie krecic i krecic.... paliwo pompuje a nic sie nie dzieje....