Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdy daje kierunkowskaz w prawo to jest ok, ale gdy daje w lewo to ten lewy miga dwa razy szybciej...

do tego zauważyłem że nie działa przedni kierunkowskaz... działa tylko tylni, właśnei dwa razy szybciej niż po drugiej stronie

To sie musiało stać w tym samym momencie...

Czy to jest w jakiś sposób połączone ze sobą ?

Opublikowano
w pierwszym momencie pomyślałem że to o co pytasz to żart no ale może faktycznie są ludzie którzy nie wiedzą że jak się jedna żarówka spali to pozostałe ( z tej samej strony) szybko migają i nie jest to problem techniczny by mimo spalenia jednej pozostałe wolno migały tylko jest to od lat zrobione po to byś się dowiedział że któraś nie świeci
Opublikowano
No i kolejna osoba została UŚWIADOMIONA :-)

Chcesz podnieść moc swojego auta?

Posiadam chiptuning do większości modeli silników występujących w BMW E30/E34/E36

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
w pierwszym momencie pomyślałem że to o co pytasz to żart no ale może faktycznie są ludzie którzy nie wiedzą że jak się jedna żarówka spali to pozostałe ( z tej samej strony) szybko migają i nie jest to problem techniczny by mimo spalenia jednej pozostałe wolno migały tylko jest to od lat zrobione po to byś się dowiedział że któraś nie świeci

Eeeeeee....?

Czy aby na pewno? Z tego co wiem to przekaźniki bimetaliczne były stosowane w Żukach, maluchach, wartburdżini i innych wynalazkach lat max 90-tych. Z samej ciekawości wyjme jutro jedną żarówkę i sprawdzę :o)

Opublikowano
nie sprawdzaj :) to fakt.....:) w sumie w wiekszosci samochodow tak jest :)

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Przekrec kluczyk i wloncz ten kierunek i zobacz czy aby napewno ,,spalona,, :mrgreen: To chyba najlepsza informacja co do uszkodzonej zarowki z tym szybszym miganiem. Mi ostatnio zaczelo tak migac to z tylu nie dzialala ale poruszalem zarowka i smiga do tej pory