Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba będe musiał wymienić chłodnice w swoim e34 525i. Mam do wyboru nową chłodnice z allegro za 340pln (facet mówi że włoskiej produkcji) z gwarancją na 1rok lub nowego Behra za 590pln. No i nie wiem czy jest sens dopłacać jak za rok i tak chcę sprzedać auto. Z drugiej strony za 2tygodnie jade do Chorwacji i wole miec pewną chłodnice niż lawete do Polanda.

Kupował ktoś te tansze chłodnice? Jak się sprawują?

Pozdrawiam

Wojtek

Brot Mit Wurst
Opublikowano

2 lata temu kupiłem kondenser /noname/ z 3 miesięczną gwarancją - wszystko do tej pory w porzo

myślę że najbardziej psują się chłodnice podczas kolizji i wówczas daje się w znaki , wycieki , klejone ramki, regeneracja itd.

nowa to nowa - czy się nazywa tak, czy tak, myślę że jest to jest obojętne

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

Opublikowano

Hej, wiesz co ja wymieniałem chłodnice klimy i wybrałem Behra. Dostałem 2 lata gwarancji. Myślę, że wtedy przesiądę się już na coś innego ;o)

Poza tym jak patrze na jakość wykonania włoskich aut (mówię o materiałach użytych do produkcji, chociażby śruby zacisków hamulcowych, których nie można odkręcić przy dwuletnim aucie) to stwierdzam, że Włosi niech lepiej robią makarony, pizze, buty i kafelki do łazienek ;o)

Wybór oczywiście należy do Ciebie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Poza tym jak patrze na jakość wykonania włoskich aut (mówię o materiałach użytych do produkcji, chociażby śruby zacisków hamulcowych, których nie można odkręcić przy dwuletnim aucie) to stwierdzam, że Włosi niech lepiej robią makarony, pizze, buty i kafelki do łazienek ;o)

Jest jeszcze ferrari, lambo i maserati....

No ale i tak mam zgryz...

Brot Mit Wurst
Opublikowano

Jest jeszcze ferrari, lambo i maserati....

pięknie to ujołeś !!!!!

na allegro kup najtańszą ale nie od gości co nie odbierają telefonów ani nie odpisują - szkoda Twoich nerwów a jest tam kilku takich "sprzedających"

Opublikowano
czasem na podróbie da sie jezdzic, zamiast wisca BEHRA , mam OTSA I tez jeżdżę i jest oki, moim skromnym zdaniem będzie tańsza tylko obys nie zalał badziewiem typu ""borygo"" , bo ją łyknie w ciągu dwóch lat ---pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz