Skocz do zawartości

[E34] jak jest zbudowany most w BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

niech ktos oczytany w temacie mi podpowie co jest takiego w moscie mojej bmki, ze na sliskiej nawierzchni nie moge zarzucic tyłkiem. i ewentualnie krotki opis jak to jest zbudowane lub na czym polega. bo nie wierze, ze to jest przypadek.

pozdro.

ps. mosty wymienialem ale jeszcze nie robieralem hehe.

:oops:

Edytowane przez waldek500
e39 3.0D
Opublikowano
niech ktos oczytany w temacie mi podpowie co jest takiego w moscie mojej bmki, ze na sliskiej nawierzchni nie moge zarzucic tyłkiem. i ewentualnie krotki opis jak to jest zbudowane lub na czym polega. bo niewierze, ze to jest przypadek.

pozdro.

ps. mosty wymienialem ale jeszcze nie robieralem hehe.

:oops:

Nie masz szpery :D:D:D

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano

Nie koniecznie :roll:

Ja też nie mam szpery a pupcią mojej ślicznotki zarzucam czy to na sucho czy na mokro jak chce :D nawet bączki bez ptroblemu wychodzą ale po co to robic -szkoda auta ... nie opon :wink:

Waldek poprostu mało mocy u Ciebie a i zakres wysokich obrotów jest nie za duży .

Disellon i tyle 8)

Opublikowano
ty no nie wal w trabe. na sniegu :?: na asfalcie gume jara. ale to tez jest dziwne, ze od razu przy ruszaniu nie moge zjarac tylko najpierw musze oderwac sie z miejsca na puszczonym sprzegle podloga i jara na 1 i 2:)
e39 3.0D
Opublikowano
no ale tłumacz o co biega?? bo juz sie niecierpliwie.

To powyżej to żart :-) Ale tak na serio to będziesz miał ciężko tym zaturbionym dieslem powywijać zadkiem. To jest motor do limuzyny a nie do burnoutów. Jak miałeś zamiar poszaleć to trzeba było kupić 525 ale benzynkę. No i tak jak Kolega zielony pisze - zbyt niskie zakres obrotów silnika i do tego ciężki samochód.

Natomiast szpera to blokada (częściowa np 40%) mostu, można też zespawać most :) ale auto nadaje się wtedy tylko do driftingu i to też nie na długo bo można trochę rzeczy poukręcać :D

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
nie no to wlasnie to mam. jak zaczyna jedno kolo sie obracac w miejscu to ciagnie wtedy drugie. juz czaje pewnie jakies sprzeglo lepkosciowe tam wsadzili. thx za odpowiedzi.
e39 3.0D