Skocz do zawartości

Czy da sie wlozyc komp pokładowy do 316i 1992 rok?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

noszę się z zamiarem kupna kompa pokładowego do mojej bety ale spotkałem sie z opiniami , że moja beta jest za stara i sie nie dam władowac kompa...nie znam się za bardzo dlatego też proszę o pomoc ....co o tym sądzicie..pod co się podpina ponieważ znalazłem na allegro i mają jakieś wtyczki sryczki.... :wink: ....i teraz pod co to wpiąć? pod sterownik? czy ta czynnośc jest "łopatologiczna"?...czy trzeba potem jechać na komputer....?

pozdrawiam

Opublikowano
z tego co sie orientuje to nie jest sam wyświetlacz dlatego marnie to widzę. Ja mam check control i próbowałem podpiąć wyświetlacz od pełnego komputera ale nie dał znaku życia ( może był popsuty)
E36 328IT
Opublikowano

Wszystko da się zrobić.. :mrgreen: kwestia tylko ile chcesz na to przeznaczyc kasy :lol:

A tak na poważnie to najłatwiej jest założyć tylko zegarek + termometr :arrow: w takim przypadku musisz kilka przewodów dorobić i czujnik temperatury który kupisz albo zrobisz.

Inne wersje komputera to juz wyższa jazda....check control sobie możesz odpuścić odrazu...bez sensu jest dokładanie czujników, instalacji i modułu CC, chociaż pewnie dało by się to zrobić ale napewno jest to nieuzasadnione ekonomicznie :|

Można by się pobawić ew. żeby dało się wykożystać pełne możliwości komputera pokładowego ale bez CC....niestety ja tego nie robiłem bo nie mam pełnej wersji komputera a tylko zegarek + temperatura.

Jak znajde w przyzwoitej cenie pełny komputer to napewno coś wymyśle :D

Opis podłączenia najprostszej wersji znajdziesz na tym forum :search:

Pozdrawiam.

• 11 miesięcy temu...