Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz włączyć Kod to:

1. przekręcasz kluczyk z pozycji 2 na pozycje 1

2. naciskasz na komputerze przycisk CODE

3. przyciskami 1, 10, 100, 1000 wpisujesz kod

4. naciskasz przycisk S/R aby zatwierdzić

5. opuszczasz samochód

6. idziesz na piwo

7. trzeżwiejesz i wracasz do samochodu

8. wkładasz kluczyk do stacyjki i przekręcasz w pozycję 1

9. wpisujesz kod (ten sam który wpisałeś w punkcie 3) i zatwierdzasz tak samo jak to zrobiłeś przy punkcie czwartym (przyciskiem S/R jeśli w tzw. międzyczasie wypiłeś za dużo piwa i nie pamiętasz)

10. zapalasz auto i jedziesz

Bardziej łopatologicznie się chyba nie da skoro nie chce Ci się korzystać z opcji szukaj :twisted: :mlotek:

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano

Dzięki Radek :) Faktycznie w złym stanie nie jest .

Ostatnio zaczołem się rozglądać za 750 il więc w niedługim czsie pewnie będzie do sprzedania :wink:

Opublikowano

Ostatnio zaczołem się rozglądać za 750 il więc w niedługim czsie pewnie będzie do sprzedania :wink:

to może kupisz ode mnie.. 8)

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

kiepsko się sprzedają

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
więc w niedługim czsie pewnie będzie do sprzedania

Heh... tylko ze Ty pewnie zaraz bedziesz chcial z 5.000 PLN ... albo jeszcze wiecej :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
Dennisek dzięki teraz mam piwo od kumpla bo nie chciało mi sie ostro szukać i tak przeba pisać a nie żeby wszystko szukać bo wtedy to forum by nie istniało :!: :!: :!:
Opublikowano
sam kod to zadużo szukania wiec lepiej sie spytać nie :?:

Tak, Tobie się nie chce i myślisz, że inni zrobią to za Ciebie. Trzeba było napisać to od razu... napewno ktoś by szybciej Ci pomógł :lol: .

P.S.Mała uwaga. Posty napisane można edytować, można je też usuwać. Więc... usuń choćby nawet ten jeden nad moim.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Tylko wpisujać "blokada kodem" nie ma nic a sam kod to zadużo szukania wiec lepiej sie spytać nie :?:
Za dużo szukania :?: Zaraz widać jak bardzo zależy Ci na znalezieniu odpowiedzi :evil: A znasz taki wierszyk Brzechwy ......na tapczanie siedzi....... resztę dokończ sobie sam :wink:
Opublikowano
Ale mam problem kod wpisuje jest ok ale silnika da sie opdalić bez wpisywania kodu czyli coś jest nie tak :?: :?: :?: tylko co :!: :!: :!: