Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie stwierdzilem ze brak w moim Touring E36 '97 ucha holowniczego (tego wkrecanego).

Czy ktos z Szanownych Forumowiczow wie czy rozmiar gwintu jest standardowy i nie mam sie tym przejmowac (no i kupic pierwsze lepsze),

czy tez BMW ma jakies 'dziwny' rozmiar i trzeba szukac takiego?

I jeszcze: patrzec na jakies inne parametry (wytrzymalosc) czy tez jest to rzecz standarowa (innymi slowy, kazde jest dobre)?

Z gory dzieki za pomoc!

Opublikowano

no wlasnie a ja mam pytanko jak ktos ma zwieszenie mtechnic to tez takei cos mozna sobie sprawic ??????

w sumie nei wyobrazam sobie cholowania takeigo samochodou, chyba tylko laweta bo inaczej to po przednim zderzaku.

Opublikowano
na loche tez ciezko bo nie wciągną :) trzeba by wpychać... a co do rozmiarów ja mam compacta 94r i kupilem pstatnio ucho od 527 z 97r. wydaje mi sie ze wszystko to samo choć może różnić się długościa całkowitą bo ten hak nie pasuje mi w oryginalne miejsce w bagażniku ale poza tym działa jak należy.

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
standart a wkrecane sa w odbojniki zderzakow te odbojniki sa tez bez problemu do wymiany z przadu sa na 2 sruby a w tyle na 2 w ostatecznosci mozesz kupic sobie komplet
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
no wlasnie a ja mam pytanko jak ktos ma zwieszenie mtechnic to tez takei cos mozna sobie sprawic ??????

w sumie nei wyobrazam sobie cholowania takeigo samochodou, chyba tylko laweta bo inaczej to po przednim zderzaku.

Ze masz zawiesznie Mtechnik to nic nie przeszkadza bo w przednim zderzaku podwarzasz na listwie ozdobnej ten plastik i wkrecasz ucho i ciagniesz i nie mysle zeby było po zderzaku! to jest tak zrobione zeby nie uszkodzic zderzaka!

POZDRO!

Opublikowano
ja w swoim compakcie mam ucho od 525tds i wszystko gra... jedyne co to nie mieści się w tym schowku w bagażniku...

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!