Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojawilo sie jeszcze jedno bmw http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=babo1khbrzpi i teraz niewiem juz sam co robic ... pewnie bede sie zastanawial i wszystkie mi wykupia :p

Ale rzęch :mad2: .

Tak jak koledzy pisali najpierw określ się z modelem auta i rzeczywiście pokazujesz narazie same skarbonki.Ja bym dozbierał i szukał auta zadbanego,z jakimś konkretnym wyposażeniem.Ty chcesz poprostu kupić budę BMW e-36 ,bo reszta to widzę strasznie zużyta zaniedbana i zero komforu.Ja kupiłem swoją -fakt zapłaciłem dużo ale każdy kto widział to twierdzi że to jedna z najbardziej zadbanych e-36 z w miarę dobrym silnikiem i wyposażeniem.Stan techniczny idealny,ale dałem 3 lata temu 20.000zł.Kupując auto za 5000zł musisz wiedzieć ze BMW dobrego nie kupisz,będzie to tylko skarbonka bez dna i po pewnym czasie stwierdzisz nigdy więcej BMW.Według mnie min. jakie trzeba wydać na w miarę dobry stan beemkę(oczywiście będzie to mały silnik i słabe wyposażenie) to jest 10000zł.

Może ktoś potwierdzi moje zdanie.

Opublikowano

Ja również się przyłącze.

Takie auta to dla ludzi którzy handlują częściami i tylko do takich powinny trafiać.

Chyba, że zdajesz sobie z tego sprawę i po prostu kupujesz "na raty" E36, tzn będziesz sobie systematycznie wszystko robił.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano
Taki mialem plan, kupic tanio i pomalu sobie remontowac. Chcialem kupic coupe, ale ze ceny sa takie a nie inne to niewiem czy wkoncu niekupie sedana.