Skocz do zawartości

Pomoc w wymianie i doborze lamp przednich do E36 sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Kupilem swoja becie i biedna ma pekniety prawy klosz lampy .. dostala kamyczkiem..i co sie okazalo klosze tzn te szkielka w srodku sa lekko popalone i tu pojawia sie problem Czy kupic np te lampy http://www.allegro.pl/item220158886_lampy_nowe_bmw_e36_black_angel_eyes_od_depo_.html i cieszyc sie nowymi lampami czy np jest mozliwosc wymiany tych plastikow w srodku ? Szukajac na allegro sa lampy uzywane ale ceny w dobrym stanie to od 300zl za sztuke a tutaj juz mamy 600zl Mam dylemat Autko ma kolor zielony i zastanawiam sie jak by wygladaly lampy, do ktorych link wkleilem wyzej
Opublikowano
witam za miesiac wracam do Polski i wlasnie bede sprzedawal lampy i kierunki z mojego e36.i bede sprzedawal niedrogo dlatego ze mam problem z ustawieniem wysokosci swiatla tylko nie pamietam w ktorej lampie(bo ta srubka od regulacji jest wyrobiona).jak jestes zainteresowany to pisz pozdro
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
ale czy plastiki te w srodku mozna wymienic ? Nie chodzi mi o odblysniki tylko o plastik Ponawiam pytanie Jesli jest mozliwosc to poprostu kupiue 2 plastiki jedno szklo i lampy jak nowe A te lampy bosh to szklo czy co innego ? Da sie wypolerowac ? [/img]
Opublikowano

szkielka tzn plastiki jesli masz lampy bosha mozna wymienic na szklane ''oczka'' . Firma z gdanska miala te szkielka , ale wczoraj dzwonilem i nie maja i niewiadomo kiedy beda miec. sam szukam tych szkielek bo w srodku kloszow sa strasznie poprzypalane i niesamowicie wkurza mnie to..

. moze ktos wie gdzie mozna te szkielka kupic.??

Opublikowano

JA KUPIŁEM OD TEGO SPRZEDAWCY (mhmtuning) NA ALLEGRO TAKIE LAMPY TYLKO ŻE DO BMW E36 COUPE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. ŚWIECĄ BARDZO ŁADNIE I WYGLĄD MAJĄ BARDZO ŁADNY. PODCZAS DESZCZU NIE ZAUWAŻYŁEM ŻEBY PAROWAŁY LUB COŚ TAKIEGO. ZA LAMPY DO E36 DAŁEM 600ZŁ.

JEDYNY MANKANENT TO TAKI, ŻE ŻEBY JE WŁOŻYĆ TO MUSIAŁEM BŁOTNIKI OD GÓRY ODKRĘCIĆ I POLUZOWAĆ BO INACZEJ NIE CHCIAŁY WEJŚĆ.

http://www.allegro.pl/item218650722_lampy_angel_eyes_bmw_5_e39_e_39_ringi_czarne_wawa.html