Skocz do zawartości

Knurów - prośba o obejrzenie E36 328i - KUPIŁEM :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam ogromną prośbę do osób mieszkających w okolicy miejscowości Knurów o obejrzenie tego autka:

http://www.autotrader.pl/details,29153,102006614.asp

Będę wdzięczny za każdą informację.

Ja ją jutro postaram się obciąć bo mieszkam w knurowie i wieczorem dam znać w temacie. A ty dzwoniłeś do gościa?? Coś się już dowiadywałeś, bo ci powiem że jakoś nie widziałem tej buni na drodze, przebieg pewnie robiony bo taki dziwny tuż przed 200 tyś ale zobaczymy.

A teraz luknołem bo tam numer GG jest a numer zarejestrowany na jakiegoś gościa z Marzęcic, jedne są w Łódzkim a drógie warmińsko mazórskie, fakt że rejestracja z powiatu gliwickiego ale coś napieprzone jest.

Edytowane przez koyote
Opublikowano
Mam ogromną prośbę do osób mieszkających w okolicy miejscowości Knurów o obejrzenie tego autka:

http://www.autotrader.pl/details,29153,102006614.asp

Będę wdzięczny za każdą informację.

Ja ją jutro postaram się obciąć bo mieszkam w knurowie i wieczorem dam znać w temacie. A ty dzwoniłeś do gościa?? Coś się już dowiadywałeś, bo ci powiem że jakoś nie widziałem tej buni na drodze, przebieg pewnie robiony bo taki dziwny tuż przed 200 tyś ale zobaczymy.

Czyli Ty pojedziesz ja zobaczyc?? Bo jesli nie to ja sie postaram poznym popoludniem ale nie ma sensu zebysmy obaj tam jechali. Daj znac jak mozesz jutro czy tam jedziesz czy niee. Pozdro

Opublikowano
Podjade, bo jak mówie mieszkam tu na miejscu więc nie ma sensu żeby tu ktoś z dalsza podjeźdżał ( i proszę mnie nie posądzać o jakąś komitywę ze sprzedającym bo wspominałem że nie kojażę bryki :mrgreen: ) Nie wiem jak gość jest uchwytny ale postaram się to załatwić do południa bo potem mam trochę roboty.
Opublikowano
Muszę przyznać że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tak szybką reakcją i chęcią pomocy :) Dziękuję z góry.
Opublikowano

jakby była warta oglądnięcia i przyjechał byś ją luuknąć z ewentualnym zamiarem kupna to weś jeszcze jakiegoś kierowcę to się będzie można napić jak człowiek hehehehe bo flacha będzie musiała być heheheh

A i jakbym tak do 20 jutro nic nie napisał w poście to przekręć do mnie 606686398 bo mogę nie mieć dostępu do kompa bo jadę do ojca do garażu bo muszę dwa rdzawe bąble na błotniku załatwić i nie wiem czy zdąże wrócić.

Opublikowano

No to po oględzinach :mrgreen: , ogólne wrażenie pozytywne. Silnik widać że suchy przykurzony więc nie picowany do sprzedaży, chodzi równiutko, ładnie się wkręca, nie wiem jak wygląda zawieszenie to trza by go na szarpaki wziąść, wizualnie to moge ci powiedzieć że za jakiś czas tzra będzie wymienić tuleje metalowo gumowe z przodu bo widać już na nich ząb czasu i trochę parcieją. Tylny most jest trochę jakby zalny, ale bardziej wygląda to tak jakby przy wymianie bądź dolewaniu oleju trochę się zakidało bo półośki są suche. teraz buda, no cóż na masce i drzwich jest z 10 odprysków klaru, wielkości główki zapałki zabezpieczone jakimś lakierem, jak dostaniesz od gościa zdjęcia w leprzej rozdzielczości to będziesz widział takie jasne kropki. Na drzwiach kierowcy jest małe wgniecenie ale sądze że da się to suchym lodem załatwić, no i na dachu parę około 8 wgnieceń po gradobiciu widoczne pod światło może to też da się lodem załatwić. Po stronie kierowcy z tył na zderzaku na samym dole jest zarysowane dość głęboko, nie jest popękany ale sznity głębokie, jakby o jakiś wyższy krawężnik przytarł. Przebieg można by powiedzieć że nawet nie podpada a jak był cofany to góra o 20-50 tyś. Z ksiązki serwisowej wynika iż przy ostatnim wpisie w 2004roku auto miało 160 pare tyś teraz ma 200 z hakiem. Cóż więcej w środku zadabane czyste nie powycierana, brak radia, klima chodzi super, auto od jakiś 2-3 tydnie w kraju. Jeśli nie przeraża cię sprawa tych odprysków i wgnieceń to powiem ci że autko godne zastanowienia a conajmniej dokładniejszego obejżenia wydaje mi się iż suchy lód i położenie samego klaru po uprzednim przeszlifowaniu auta powinno załatwić sprawę. Gość w tym momęcie chce za nią 14 tyż zeta sądzę że jakbyć trochę pomarudził a gość chciałby sprzedać to w zależnośći od marudzenia i determinacji 500-700 do zdjęcia z ceny. Jak chcesz jeszcze coś wiedzieć lub dokładniej to dzwoń na podany przezemnie wcześniej numer, ale wydaje mi się iż opisałem wszystko najdokładniej jak mogłem. Na necie będe dopiero wieczorem jakby co.

Nara i pozdro.

PS. Jak się będziesz wybierał obejżeć ewentualnie to daj znać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sorki że nie na temat ale koyote widziałeś jak ktoś cokolwiek zdziałał z tym suchym ledem z jakimś dowolnym wgniotem :mrgreen: Bo ja pamiętam nawet wątek tu na forum jak kolesie nakupili worki suchego lodu który potem zużyli do chłodzenia piwa bo o "wyciąganiu" wgniotów nie było mowy.
Opublikowano
Ogromne dzięki Koyote, masz flaszeczkę u mnie na 100%. Czy nie zauważyłeś żadnych śladów po ewentualnych naprawach powypadkowych ? Czy jechałeś tym autkiem ? Jeśli przyjadę po auto to się skontaktuję. Może Benetton byłbyś skory zrobić jazdę próbną ? Dobrze byłoby obejrzeć pola numerowe i ich okolice czy nie ma jakiegoś wałka.
Opublikowano
Sorki że nie na temat ale koyote widziałeś jak ktoś cokolwiek zdziałał z tym suchym ledem z jakimś dowolnym wgniotem :mrgreen: Bo ja pamiętam nawet wątek tu na forum jak kolesie nakupili worki suchego lodu który potem zużyli do chłodzenia piwa bo o "wyciąganiu" wgniotów nie było mowy.

Już nie paniętam czy na tym forum czy na innym i to też chyba było forum BMW gość opisywał że właśnie po gradobiciu auto przytargał z niemiec i nieby tym lodem powyciągał boile. natomiast sam nie widziałem, tyle co na na filmiku, który też był zamieszczony w jakimś poście.

Opublikowano
Jak kupisz to się pochwal :-)

Była: BMW E36 320i Sedan (vanos) - 94r

Było (i więcej nie będzie): Opel Vectra B 2.0 16V CDX - 98r

Nie zrozumieją ci którzy nie obcowali z BMW sam na sam!!!

Opublikowano

Autko zakupiłem. Przepraszam KoYote i Benetton ale nie mogłem się z Wami skontaktować - dojechałem dość późno a kolega kierowca trochę się spieszył. Odwdzięczę się za oglądnięcie auta na 100%, szczegóły podam na priv.

Ogólne wrażenia pozytywne - autko świetnie przyspiesza, dobrze się prowadzi i nieźle wygląda. Mile zaskoczyło mnie spalanie średnie 7,7 l/100km Jechałem raczej powoli (90 - 120 km/h) bo lał deszcz, ale było również trochę jazdy po mieście i kilka przyspieszeń:). Jak na razie jestem w pełni zadowolony. Frajda z jazdy ogromna, bardzo elastyczny i żwawy samochód a ten dżwięk - coś pięknego :)