Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powiem ci że na wygląd widze że jest oki :lol: ale jak sie znasz to sobie posprawdzaj ją dokładnie. Ja także kupiłem niedawno 730 a co sie naszukałem i najeździłem to moje, każdy pisze same superlatywy a w żeczywistoś jest niestety paskudna :)
Opublikowano
1-maska i gril są z wersji o większej pojemności-szeroki grill, jak dla 4.0, lub 5.0, ta "dokładka" to żaden tuning-ja mam ją fabrycznie założoną-że już nie wspomnę o naklejce AC SCHNITZER z Allegro... Szkoda zachodu... :naughty:
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
zgadza się !!! byłaby warta swojej ceny gdyby to była V8 3.0 ale po roczniku wniskuje że to stare R6! a przekładka na szeroki grill i maskę , zderzak od 750 mogła być spowodowana jakimś wypadkiem...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

Dokladnie tak ta wersja nie wychodzila w wersji z szerokim grilikiem wiec albo fanatyk albo po drobnej badz nie kolizji z reszta sama naklejka AC SCHNITZER nie znaczy ze byla przez te firme tuningowana lub cokolwiek z ta firma miala do czynienia tzw CHŁIT MARTETINGOWY :lol: Ale nie znaczy ze jest zla badz w zlym stanie moze calkiem calkiem sie prezentowac i takze samo jezdzic ale to juz trzeba ogladac w realu tak po fotkach nie wiele zobaczysz

Pzdr Mirek

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
1-maska i gril są z wersji o większej pojemności-szeroki grill, jak dla 4.0, lub 5.0,

Wytłumacz mi,to w E-32 szerokość grila i maski uzależniona jest od pojemności,a nie jak w np w E-34 od rocznika :?:

Opublikowano
1-maska i gril są z wersji o większej pojemności-szeroki grill, jak dla 4.0, lub 5.0,

Wytłumacz mi,to w E-32 szerokość grila i maski uzależniona jest od pojemności,a nie jak w np w E-34 od rocznika :?:

dokładnie w E-32 szerokość grila uzależnione jest od silnika, a nie od rocznika autka :wink:

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
zgadza się !!! byłaby warta swojej ceny gdyby to była V8 3.0 ale po roczniku wniskuje że to stare R6! a przekładka na szeroki grill i maskę , zderzak od 750 mogła być spowodowana jakimś wypadkiem...

zgadzam się z kolegą jest to niestety r6 , v8 wyszlo dopiero od 1992r

Nie ma co się pchac w te auto

Rozwaliło mnie jedno stwierdzenie w tej aukcji

"amochod posiada wszystko co tej klasy autko jedynie nie ma nawi i tel"

Skoro nie ma tel. i navi to co te auto ma ??? szyby poduszki i skore i to ma byc max w tej klasie

Chłopak powinnien gruntownie przestudiowac wyposazenie jakie bylo w E-32 to by się ładnie zdziwił

Mirek374 faktycznie troszeczke Ci się pomyliło , tak jak koledzy pisali v8 3.0

:twisted:

Opublikowano
np moja ma szerkokiego grila i nalepke M-Pakiet :D hehe teraz mi sie smiac z tego chce, chciałem ją zerwac a sie okazalo ze jest na stale bo byl gril pekniety i jakos tak smiesznie przyklejona wiec juz zostala :D moja napwno byla stuknieta przodem i dlatego ma szerokiego grila widac to po otwarciu maski
BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
a moim skromnym zdaniem szeroki lepiej wyglada :D bo te waskie nerki to raczej dla piateczek moim zdaniem nawet jak bym kupil z waskimi nerkami to bym to przelozyl od jakiejs 750-ki :D
BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))