Skocz do zawartości

[E32] Popsute ogrzewanie, wymiana amortyzatorów

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Kilka problemów i od razu hurtem.

1. Ogrzewanie mi się coś pochrzaniło. Z prawej strony mam cały czas gorące i nawiew działa a z pasażera nawiewu bark i zimne mi leci. Auto E32 750 '89. Szukam mechanika w okolicach Warszawy, Siedlec, Mińska Maz co by mi to zrobił. Co to może być i ewentualnie jaka teoretyczna cena naprawy i części?

2. Poszukuję amortyzatorów nowych na przód. Jakiej firmy? Gdzie? Jaka cena? Jakby mechanik zrobił to i to za jednym zamchem to by było także OK.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Ad. 1. :search: *

Ad. 2. :search: *

* - Use the search - czyli po naszemu "szukaj" :twisted:

Dla ułatwienia dodam że wyszukiwarka znajduje się w górnym menu tego forum.

Odpowiedzi na obydwa Twoje pytania znajdziesz na forum. Było o tym wielokrotnie.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

• Członkowie klubu
Opublikowano

Tak czytałem, szukałem. Wiem co mniej więcej jest popsute. Nie wiem za ile?

Szukam przede wszystkim mechanika co obie rzeczy połączy w całość i nie będzie miał warsztatu powyżej 100km od miejsca mojego zamieszkania. Będzie się znał, nie będzie marudził że to 750 i nie ma mniejsca.