Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanko a mianowicie czy BMW wypuszczało orginalne zderzaki M3 z takimi zeberkami zamiast tej kratki(siatki) ???

Bo znalazłem własnie taki zderzak i zastanawiam się czy to faktycznie jest orginał czy nie ... bo nie chce w aucie miec jakis podróbek

Z gory thx i pozdrawiam

Opublikowano
Zderzak przedni, charakterystyczny z dwoma wlotami powietrza na hamulce. Po środku znajduje się kratka, która różni prawdziwy zderzak od M3 od zderzaka w M Pakiecie. Zderzak w M Pakiecie ma takie szczebelki a nie kratkę. Pozatym zderzak od M Pakietu nie ma czarnej podkładki, którą posiada zderzak od M3.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

oki danke

mam na oku własnie taki zderzak ze szczebelkami po dosc niezłej cenie i odziwo ma dokładke pod zderzak i te szczebelki są wyciągana ... wygląda to tak jak by szło włozyc kratke ...

tak czy siak jeżeli się skuszę na ten zderzak nawet na szczebelkach to i tak mysle ze będzie to lepsza inwestycja (bo jak by nie bylo to orginalny produkt) niz kupowac jakis ala m3 zderzak z laminatu na allegro

Opublikowano
oki danke

mam na oku własnie taki zderzak ze szczebelkami po dosc niezłej cenie i odziwo ma dokładke pod zderzak i te szczebelki są wyciągana ... wygląda to tak jak by szło włozyc kratke ...

To wymienny element. Albo "siatka" jak w M3 albo szczebelki w dwoch rodzajach w M-pakiecie. Zdradz ile to jest ta niezla cena?

Opublikowano
Były zderzaki M-tech z 3 rodzajami "kratek" - 2 rodzaje ze szczebelkami i 1 ala "siatka" . W M3 byłą tylko siatka , czarna lub w kolorze nadwozia.

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

400zl

( jade go oglądne może dzis czy nie jest popękany , koles mówi że nie ale wicie jak to jest z mówieniem

:twisted:

Opublikowano
CN kupujesz może ten zderzak u Buchacza koło firleja?

nie nawet nie pytałem tam u Buchacza ... a nie oriętujesz się czy coś ma ???

Opublikowano

Dawno u niego nie byłem. Ale jak ostatnio pytałem o zderzak M3 to powiedział 600.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Dawno u niego nie byłem. Ale jak ostatnio pytałem o zderzak M3 to powiedział 600.

WITAM

wr75010 masz jakiś namar na ten zderzak za 600 pln

Opublikowano

Jak mówiłem dawno u niego nie byłem.

www.bma3.pl

Tu masz jego adres. Możesz luknąć co ma w ofercie. Gdybyś potrzebował numeru kom to mogę podesłać na PW.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
A i jeszcze takie pytanko mam czy halogeny ze standardowego zderzeka będą psowały do zderzaka od m3 i jak to jest z tym ze niektore pasują do kazej wersji nadwonia a inne nie ???
Opublikowano
A i jeszcze takie pytanko mam czy halogeny ze standardowego zderzeka będą psowały do zderzaka od m3 i jak to jest z tym ze niektore pasują do kazej wersji nadwonia a inne nie ???

beda pasowaly. Jedynie nie pasuja wloty do chlodzenia hamulcow. Wszystkie halogeny pasuja do oryginalnych zderzakow z E36. Nie ma wyjatkow.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl