Skocz do zawartości

wypożyczneie BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

czesc,

orientujecie sie czy ktorys z dealerow bmw wypozycza samochody - np. taka e60 530d? chodzi mi o odplatne wypozyczenie, a nie uzyczenie na 1 dzien na jazde testowa

dzwonilem do dealerow w wawie, nikt tego nie praktykuje

ewentualnie, czy jakies wypozyczalnie maja takie samochody w ofercie? sprawdzalem w kilku - takich samochodow niet

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Tak naprawde to jeszcze w zadnej wypozyczalni nie widzialem beemek
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Tak?To napisz ktora z tych wypozyczalni w Polsce oferuje cos innego niz 7-ke long i roadstera,bo ja jakos nic nie znalazlem.pozdro
Opublikowano
Tak?To napisz ktora z tych wypozyczalni w Polsce oferuje cos innego niz 7-ke long i roadstera,bo ja jakos nic nie znalazlem.pozdro

Służę pomocą . Firma AWOS ma swojej ofercie następujące modele BMW : 116i, 318i, 520d, 730d, 630i, X3d, X5d, Z4 2.5i, 3 Coupe 2.5i, 3 Cabrio 2.5i

LINK DO MODELI BMW

Opublikowano
Np. w ASO w Łodzi mieli 7 i 5 do użyczenia . A'propos testowania aut w naszym kraju - wg. mnie przejechanie 10 km po mieście w korkach lub 10 km poza miastem to żaden test przed wydaniem np. 200 000 zł na samochód . Trzeba wyczuc jak samochód zachowuje się na polskich drogach na odcinku min. 100 km + przynajmniej 50 km po mieście ,jak działa klimatyzacja lub ogrzewanie ,czy wygodnie się siedzi itd.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

stosunkowo malo wypozyczalni ma bmw w ofercie, ciekawe dlaczego?

do firm wspominanych powyzej dorzuce http://www.prestigecar.pl/opis_samochodu.php?id=10

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
W Bawarii Motors w Katowicach 5 wypożyczają za 350 zł na 8h i 500 zł na dobę. Ceny oczywiście brutto.
Opublikowano
To dobra cena. Ja ostatnio wypozyczalem do firmy chryslera 300c za 450/doba. Wole dorzucic te 50zeta i polatac 5.

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl