Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy mam pytanie:ma ktos na zbyciu przycisk do otwierania szyby od str.kierowcy i do awaryjnych?ja potrzebuje sam ten czarny element na wierzchu ale jak chce kupic to musze caly przelacznik i troche trzeba dac.serdecznie dziekuje i dnia dobrego zyczę. :hand:
Opublikowano
Ja tez chetnie bym wzial taki przelacznik jak ktos ma bo orginal kosztuje tyle ze wole nie otwierac szyby a uzywki nigdzie jak dotad nie widzialem :mad2:
Orginał to orginał reszta to po prostu szpan...
Opublikowano
Kurcze no czlowiek sie leniwy robi z wiekiem i wszystko by chcial zalatwic nie odchodzac od kompa. Jade jutro na szrot.
Opublikowano
macie racje panowie,człowiek robi się leniwy,tyłeczek siedzi milo w fotelu...Czas się ruszyc po szrotach za Orginałem
Opublikowano
O widzisz miron wracasz mi wiare w ludzi 30 dychy plus koszt przesylki oplaca sie chyba zaplacic i nie musiec jezdzic i poszukiwac (boze jaki ja jestem leniwy) odezwe sie do ciebie jutro. :mrgreen:
Opublikowano
jak ktos jeszcze potrzebuje przelaczniki do szyb to sluze pomoca po 30zl szt moge wystawic na allegro moj tel 531-170-940

oki,powiedz mi tylko czy sa one podswietlane?