Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa pytania:

1) Czy lampy od e-36 sedana bede pasowac bez przerobek do compacta?? Bo cos slyszalem ze inne sa, a jednak wole byc pewny przy zakupie.

2) Czy szpera z innych e-36 bedzie pasowac do compacta, czy tez skoro tylnie zawieszenia jest od e-30 to moze z e-30 bedzie pasowac?

Z gory dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano
lampa jako sama lampa to pasuje bez problemu... czy to sedan czy coupe czy compact. jedyny mankament to wtyczka bo z tego co wiem to sedan i coupe ma wszystkie swiatla jedną wtycza podpięte a nie tak jak w compactach każde osobno. mimo to da sie to przerobić bez problemu i bez większej wiedzy na ten temat

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
Znajomy ostatnio miał stłuczkę compactem i wiem,że miał duże problemy z lampą,bo kupił na allegro oryginał z sedana i niepasowała.Wogóle cięko było mu kupić do compacta ,a oryginał nowy 1000zł.Z tego co wiem to nie tylko o wtyczki chodzi.
Opublikowano
No wlasnie tak slyszalem ze jest problem z wtyczkami. Bo mam teraz takie lampy z ringami i chcem to zmienic na seryjne bo troche agrotuningiem zalatuje (takie kupilem z samochodem :wink: ) i znalazlem kogos kto chce sie zamenic z doplata z jego strony, ale niewiem czy beda pasowac od sedana. A to jakas przejsciowke trzeba kupic do wtyczek ??