Skocz do zawartości

DOBRY WARSZTAT-WAWA BIELANY, ŻOLIBORZ-CO POLECACIE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Bielanach jest "salon" Wernickiego przy Wójcickiego. Ale jeśli nie zamierzasz zmienić silnika na V8 albo conajmniej wstawić turbiny to oddeleguje Cię z kwitkiem i "wróć pan za dwa miesiące jak będę miał czas" :duh: Na prawdę warto udać się do Baur'a na Okęcie. Solidny warsztat - chłopaki znają się na robocie.

Marcin - 661 496 167

Opublikowano
Do tej pory siedzieli na Emaliowej, ale ponieważ właściciel wynajmowanego warsztatu okazał się jednym wielkim son of a, to przenieśli interes ulicę dalej, na Finałową.

http://maps.google.com/maps/ms?f=q&hl=pl&geocode=&ie=UTF8&t=h&msa=0&ll=52.164463,20.930414&spn=0.004541,0.010042&z=17&om=1&msid=108526292392701557802.000435d7ab70835b9fcc3

No rewelacja, prace mam pod nosem :)))

Opublikowano

DZIĘKI ZA INFORMACJE.

NEXT PYTANIE.

PO WCIŚNIĘCIU 1000 i 10 WYSWIETLA SIE FUNCTION=.

MOGę ZMIENIAC TEMPERATURę, CZAS, ZEGAR, QUARTZ.

MOGĘ PODAć ZAKRES OD 00-05.

POWYżEJ TEGO ZAKRESU NIC NIE JEST WYśWIETLANE.

PRóBOWAłEM ODBLOKOWAć OBC SEKWENCJĄ tj LICZBA 19 I SUMą DNIA I MIESIąCA, ALE PO PODANIU tj FUNCTION=19 NIC SIę NIE WYśWIELA.

JAK WEJść W TESTY ?

MAM OBC 11 PRZYCISKóW, E36 96R

DZIęKI ZA POMOC

ps NIE ZNALAZłEM TEGO W ARCHIWUM.

Opublikowano
a tak a'propos Burakowskiej na Żoliborzu to ja tam pracuje, A dokładniej Burakowska 60 obok myjni. Jak coś potrzeba to zapraszam. Z tego co sobie dobrze przypominam to mamy interfejsy diagnostyczne do prawie każdego silnika