Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie posiadam w mojej E46 (z 12/1998) PDC i haka. Czy kosztowne byłoby dołożenie tych gadżetów? Czy sporo przy tym pracy?

Kto podpowie?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dolaczam sie do pytania.

Znalazlem na allegro modul sterujacy 150zl, czujniki 4x120zl.

Da sie to zamontowac do normalnego zderzaka nie niszczac go czy trzeba kupic dedykowany i lakierowac?

Duzo roboty z instalacja? Ile by mogla kosztowac?

Opublikowano

Drodzy Panowie mam na sprzedaz czujniki PDC 4 szt na tyl od E46 :)

Cena powiedzmy 50 zl sztuka - ktos reflektuje ?

szersze info na pw :) ...kupilem zderzak mpakiet z tymi czujnikami a i tak nie mam pdc i nie planuje go miec .

kto pierwszy ten lepszy :D

pozdr

piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Założenie PDC do auta bez instalacji to +/- 1000zł tak mi powiedzieli kiedyś w serwisie BMW ale nie ASO. Cena bez czujek i modułu. Gdzieś mam w domu PDF jak wygląda instalacja tego w 330Ci i jakie trzeba kupić pack-kity. Z forum od kogoś miałem info, że są dwa rodzaje czujników i dwa rodzaje modułów.
Opublikowano
Za haka dałem na allegro 800 oryginał cały komplecik, montaż 110 plus koszt nieprzewidziany ponieważ mam zderzak z czujnikami cofania nie mogłem wpiąć kuli podobno jest troszkę szerszy, dorabiałem dystans który mi obniżył gniazdo kuli o 1.3cm i pasuje, koszt 50