Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[E36] 320 Ktore fotele pasuja do mojej wersji Coupe - od innych wersji BMW - albo jesze inne sugestie ?

Wiadomo ze musza sie skladac do przodu ... i kanapa powinna takze pasowac ;)

Bede wdzieczny za sugestie

Pozdro

Gdyby pan Bóg był za przednim napędem - chodzilibyśmy teraz na rękach ;)

http://miniurl.pl/becia

Opublikowano
a do sedana ? mozna cos lepszego niz te zwykle ? mam zwykle welury , a skora odpada.. ale gdzies widzialem takie pol na pol, czesciowo ze skory i czesciowo z welurka . nie wiem czy pasowalyby? rowniez prosze o pomoc
Opublikowano
a do sedana ? mozna cos lepszego niz te zwykle ? mam zwykle welury , a skora odpada.. ale gdzies widzialem takie pol na pol, czesciowo ze skory i czesciowo z welurka . nie wiem czy pasowalyby? rowniez prosze o pomoc

Oczywiście były montowane takie siedzenia półskórzane. Z zamocowaniem też nie powinno być problemów bo przecież te i te są takie same tylko materiał inny :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
[E36] 320 Ktore fotele pasuja do mojej wersji Coupe - od innych wersji BMW - albo jesze inne sugestie ?

Wiadomo ze musza sie skladac do przodu ... i kanapa powinna takze pasowac ;)

Bede wdzieczny za sugestie

Pozdro

Pasuja z coupe. Kanapa jest inna ale przod zdaje sie ze mozesz przelozyc z sedana albo touringa same gabki z obiciami. Poszukaj sobie sportsitze:)

• 1 rok później...