Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te z laminatu z tego ci sie orientuje maja przetłoczenie imitacje listwę z tego co sie orientuje.

Nie kupuj tego chłamu to tragedia a nie zderzaki. Prawie wszystkie elementy z laminatu to syf nie warty montowania. Po pierwsze zdecydowana większość wizualnie wygląda jak wiejski tuningu to w dodatku ciężko to spasować, są krzywe, pęka i obija sie z byle powodu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Te z laminatu z tego ci sie orientuje maja przetłoczenie imitacje listwę z tego co sie orientuje.

Nie kupuj tego chłamu to tragedia a nie zderzaki. Prawie wszystkie elementy z laminatu to syf nie warty montowania. Po pierwsze zdecydowana większość wizualnie wygląda jak wiejski tuningu to w dodatku ciężko to spasować, są krzywe, pęka i obija sie z byle powodu

witam

dragon, gdzie można dostać taki zderzaczek, bo mi akurat taki się podoba ale nigdzie nie mogę go dostać

pomocy

Opublikowano
a ja mam pytanko:ile moga kosztowac liswty na przod i tyl do zderzakow emowskich??

Lewa na przod cos niecale 100zl. Mysle ze pozostale podobnie.

Opublikowano

witam

dragon, gdzie można dostać taki zderzaczek, bo mi akurat taki się podoba ale nigdzie nie mogę go dostać

pomocy

ale o jaki ci dokladnie chodzi?? Oryginalny czy laminat?? Oba zreszta znajdziesz na allegro ;)

a co do listew to na allegro wychodzi jakos 250zl za komplet na przod. Tylne listwy sa identyczne co w standardowym zderzaku.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

jakbym miał dać 250 zł za używki to wolałbym kupic nowe w serwisie

Ta pod rejestracje kosztuje 80 zł podejrzewam ze pozostałe dwie długie równie tyle i zostaje jedna krótka za może 40 zł max co daje nam 280 zł za nowiutkie oryginalne listwy z serwisu do M zderzaka

Kompletny używany zderzak to koszt od 600 do 1000 zł w serwisie nowy goły to 1500 zł

Opublikowano

witam

pomocy

ale o jaki ci dokladnie chodzi?? Oryginalny czy laminat?? Oba zreszta znajdziesz na allegro ;)

a co do listew to na allegro wychodzi jakos 250zl za komplet na przod. Tylne listwy sa identyczne co w standardowym zderzaku.

Słuchaj chodzi mi głównie o kompletny oryginał-najlepiej nowy, laminatów nie biorę pod uwagę, a na dzień dzisiejszy nie widzę nawet jednego porządnego zderzaka na allegro ?

Risto skąd wy bierzecie te zderzaki ?

Opublikowano

badz cierpliwy bo napewno beda na allegro. Teraz akurat niestety nie ma. Ale czesto widzialem w cenie 650zl za przedni zderzak z listwami i kratka. Tylnego to ciezko kupic. Jest raz na jakis dlugi czas.

w sumie jest jeden przedni na allegro ale troche uszkodzony.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl