Skocz do zawartości

320d 99r problem z imobilaizerem nie moge odpalic auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niewiem dlaczego ale imobilaizer mi sie zablokował i nie moge odpalic auta.pomocy co robić?czy jestem wstanie sam coś zrobic?///////////////////czy ktos miał podobną sytuacje?
Opublikowano

co odcina seryjny imobilajzer w e46 320d 1999/2000 rok

jeden gościu powiedział mi że także rozrusznik

jest to ważne bo auto normalnie kręci a nie pali

Opublikowano

wszystko wiadomo,najgorsze co może być,pompa wtryskowa mi klękła,koszt u pompiarzy w granicach 3000 4000tys. jestem załamany

a gdzie bosch regeneruje pompy?może ktoś wie

Opublikowano
wszystko wiadomo,najgorsze co może być,pompa wtryskowa mi klękła,koszt u pompiarzy w granicach 3000 4000tys. jestem załamany

a gdzie bosch regeneruje pompy?może ktoś wie

kolego serwis autoryzowanym boscha jest w krotoszynie

• 1 rok później...
Opublikowano
Ja mam inny problem z moim E38 z lat 99/00 tyle ze u mnie typowo padl akumulator po czym wszystko sie zablokowalo. nie mam instrukcji a wiem ze to imo bo nie reaguje na probe odpalenia kluczykiem po prostu cisza ;/ nie wiem jak wgrac key do kluczyka lub to odblokowac ;/
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam u mnie w E46 jest taki problem że gdy przekręcę kluczyk na zapłon wszystko dzieje się oki kontrolki świecą wszystko oki jednak gdy chcę przekręcić na rozrusznik nic nie można zrobić stacyjka stoi w miejscu i nie daje się przekręcić. co może być przyczyną?? "wiązka była przedłużana"

doszły mnie słuchy o imo i elektromagnesie czy to prawda?

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam kolegów!

Odświeze temat bo mam to samo przy E46 2.0 D ,zero reakcji rozrusznika po przekreceniu stacyjki. Czy to moze byc padniety immo? jesli tak to jak moge go odblokowac ?? albo moze jest jakas inna metoda odpalenia poprzez ominiecie immo. Z góry wielkie dzieki za wszelkie porady.

Żyzce wszystkim takich przyjemności w życiu, jakie odczuwa sie siedząc za kierownicą BMW...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, miałem podobny problem, po przekręceniu kluczyka (kontrolki świeciły się) ale samochód nie odpalał (pozostałe odbiorniki elektryczne działały). Użyłem zapasowego kluczyka - odpalił bez problemu. Zakodowałem kluczyk, który nie odpalał. Spróbowałem uruchomić nim samochód - uruchomiłem silnik bez problemu, jednak po pewnym czasie problem pojawił się ponownie, znów kodowanie, działa przez pewien czas i koniec. Jeżdżę więc na zapasowym (prawdopodobnie wystąpiła jakaś usterka kluczyka).