Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Problemik mam bo ściąga mnie na lewo no i kierownica drży...

Dodam że niedawno wymienialem zawieszenie z przodu na nowe...

Nie wiem co to moze być...:/ Może jeszcze napiszę co zaobserwowałem jak auto stoi. Otóż gdy kręcę kierownica(prawo lewo) w miejscu to słyszę stuki... Czy to może mieć związek z tym ściaganiem i drganiem kierownicy w czasie jazdy?? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

ja bym zaczął od dosc banalnej sprawy. Dokrecenie kół ;)

nastepnie wywazenie (ewentualnie bula na oponie) i zbieżność

Opublikowano
ja bym zaczął od dosc banalnej sprawy. Dokrecenie kół ;)

nastepnie wywazenie (ewentualnie bula na oponie) i zbieżność

A ja oprócz tego sprawdziłbym w innym warsztacie co się jeszcze sypnęło, takie coś wygląda na drążki kierownicze. Albo magiel puka.
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano
Na przedniej osi lewe koło załóż na prawą stronę,a prawe koło na lewą.Jeśli tym razem będzie ściągało na prawo,to znaczy,że opona uszkodzona.Miałem tak już kiedyś w oplu.Opona z zewnątrz wyglądała w porządku,żadnej buli,wybrzuszenia,mimo to miała wadę.Wymieniłem opony i ok
Opublikowano
mni tez sie wlancza wibra ale przy chamowaniu hih i powiem ci tak jak mi tu doradzili ze to maga byc krzywe tarcze hiih
Opublikowano
mni tez sie wlancza wibra ale przy chamowaniu hih i powiem ci tak jak mi tu doradzili ze to maga byc krzywe tarcze hiih

u Ciebie predzej postawilbym na sworzeń wybity. Potem tarcze.

• 3 tygodnie później...