Skocz do zawartości

instrukcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam potrzebuje instrukcji obslugi e-36 1.8 1992 na maila [email protected] z gory wielkie dzieki i pozdro dla all
liczy się tylko aby wsiąść i jechać a czy to ważne gdzie!!! ważne czym (BMW)
Opublikowano
Przyłączam się także do tematu czy posiada ktoś instrukcje obsługi do BMW e36 compact, bardzo prosze o wysłanie na e-mail [email protected] bądz podanie adresu stronki gdzie można taką instrukcje ściągnąć...

Edytowane przez przemo_mdc

.:::B:::. .:::M:::. .:::W:::.
Opublikowano
  • Autor
dzieki za wyslanie pozdrawiam
liczy się tylko aby wsiąść i jechać a czy to ważne gdzie!!! ważne czym (BMW)
Opublikowano
Ponawiam prośbe o tą instrukcje do e36 compact prosze o wysłanie na e-mail jesli ktoś posiada [email protected] :modlitwa:
.:::B:::. .:::M:::. .:::W:::.
Opublikowano
witam Wiem ze te wszystkie instrukcje gdzies sa w ktoryms dziale ale mi sie nie chcialy otworzyc Teraz by sie przydala a mam e-36 318TDS touringa 1996 rok i bardzo prosze o przeslanie na [email protected] Bede bardzo wdzieczny Swoja droga moje BMW ma 360 tyś przebiegu i jest w bardzo dobrym stanie takze głowy do gory wlasciciele tych silnikow, one jeszcze dlugo pochodza :) Za wczesnie je pogrzebano
Siódmego dnia Bóg wcale nie odpoczywał Tworzył BMW
Opublikowano
Witam. Również, jeśli to możliwe, to prosiłbym o instrukcje do E36 320i na maila [email protected] Z góry wielkie dzięki.
Opublikowano

Witam!

Ja posiadam ksiazke "Sam naprawiam moje BMW serii 3" oraz instrukcje obslugi do BMW serii 3. Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac :)