Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
miałem enas'' to samo na myśli, te stere tds chodziły, oj chodziły, ja miałem e28 d , nie preferuję palenia ale pare razy ruszałem dośc ostro i koła się chwilę obracały, powiem tak chciałbym takie e28 nowe i byłbym szczęśliwy---to było nie do zabicia, 400 tys. miała jak sprzedawałem i gościu jezdzi nadal[ile była cofnieta przy zakupie nie wiem],silnik nie dotykany, woziłem kiedyś tym autem towar do sklepu, aż spręzyny sie zeszły z tyłu, wymieniłem i heja, nigdy mnie nie zawiodła----to auto mnie poprostu zaraziło marką---pozdro----- :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

ja mam kontrole bez możliwości wył. no chyba że odepnę czujnik ABS ;) ale poco mają błędy lecieć, zresztą to autko trzeba szanować :-)

Miałem okazje jeździć E34 524TD i przyznam te 113km jak pamiętam starcza :-) na asfalcie zostają ślady a na drodze nie utwardzonej można prawo lewo jeździć naprawdę przyjemne autko - oryginalnie miała 178tyś od 1 właściciela

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano
Jesteście beznadziejni !!! co to za radocha palenie gumy i to tdsem !!! Robicie tak a potem 1036 razy na forum pojawiaja sie posty o pękniętej głowicy albo ...ratunku silnik mi się grzeje . Brak słów ! a przy okazji to w e28 jest silnik 2.4 który koło TDSa nawet nie stał . Jak chcecie palić gume to kupcie sobie Golfy GTI i zmieńcie forum , bo przez takich jak wy tworzą się bardzo złe opinie o kierowcach BMW
Wczoraj , dzisiaj , jutro BMW
Opublikowano
a przy okazji to w e28 jest silnik 2.4 który koło TDSa nawet nie stał

:nienie: :nienie: Nie umniejszaj rangi M21,bo gdyby nie ten silnik to długo diesle były by utożsamiane z wolnym,kopcącym autem.

A faktem jest że M21 a M51 to dwa całkiem oddmienne silniki :mrgreen: a palenie gumy to idiotyzm nie tylko dieslem...

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano
no pany--co wy, ja jestem przeciwnikiem palenia :nienie: , tylko czasem lubiałem przekręćić kółkiem i tyle---PALENIE SZKODZI----pozdro
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz