Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ,proszę o podpowiedz jakie kupićłączniki stabilizatorów ,bowymieniłem kilka miesiecy temy zrobione jest 5 tyś i nadaja sie juz do wyrzucenia.podeślijcie jakies linki z tanimi a w miare sprawdzonymi łącznikami.pozdrawiam
grzegorz
Opublikowano
tanie czesci do zawieszenia w bmw wlasnie tak wypadaja. jesli chcesz pojezdzic dluzej to wkladaj albo Lemforder, albo jesli chcesz troche taniej fot TWR-Lucas/FEBI-Bilstein. To moje zdanie.
Facet z próchnicą grał w kości i... wypadły mu cztery szóstki.
Opublikowano
Jeżdżę BMW już koło dziesięciu lat i już na samym początku się wyleczyłem z zamiennieków w zawieszeniu - jeżeli mogę Ci doradzić to tylko oryginały - w przeliczeniu do przejechanych kilometrów to i tak sie opłaca
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja Wam powiem trochę inaczej... mam drugą E34, na początek kupiłem łączniki w ASO, zapłaciłem wtedy koło 140zł za sztukę. Poleciały dość szybko. Potem kupowałem firmówki, ale poza ASO, cena koło 60-70zł. Poleciały szybko. Teraz kupuję "hurtowo" na Allegro po 6-8 sztuk po 20zł sztuka i... wytrzymują tyle samo. Biorąc pod uwagę stan naszych dróg, to akurat łączniki stabilizatora sobie daruję. Reszta zawieszenia oczywiście firmówki.
Kai
Opublikowano
Oryginalne części zawieszenia BMW są produkowane przez Febi, Lemfordera lub inną firmę i tylko są pakowane w opakowania z logo BMW. I dlatego kosztują więcej niż ta sama część w opakowaniu producenta. A jakość jest taka sama więc po co płacić więcej za to samo?
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano
zauwazylem ze jestes ze slaska wiec kolego polecam ci pojechac do bytomia na szombierki tak jest warsztat ktory regeneruje zawieszenia koszt mniejszy a jakosc wyzsza od orginalnych recze wlasnym autem
Opublikowano
CIEZKO POPRAWIC NIEMCA NAWET W SZOMBIERKACH .POZDRAWIAM OPTYMISTOW

To dlaczego elementy zawieszania do X5, A4 i innych aut koncernow niemieckich sa rowniez produkowane w fabryce w polsce.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Bo sa wykorzystywane technologie przewidziane przez producenta orginalnego elementu . Domyslam sie ze chodzi ci o fabryke TRW ktora dostarcza do BMW podzespoły na fabryczny montaz . Zaden warsztat nie zregeneruje rozwalonego sforznia tak by doruwnal nowemu oryginałowi (lemforder trw)
Wczoraj , dzisiaj , jutro BMW
Opublikowano
Domyslam sie ze chodzi ci o fabryke TRW ktora dostarcza do BMW podzespoły na fabryczny montaz .

Niekoniecznie, u nas jest polska fabryka tej firmy:

http://www.vorwerk-autotec.de

Ale normy jakosciowe sa oczywiscie narzucane przez BMW ;)

Tomek

Marzenia się spełniają...