Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z ogrzewaniem,stało sie to nie dawno, przy wyłaczonym ogrzewaniu zaczeło mi dmuchac gorace powietrze do środka,jednak zawory są dobre,ale natomiast nie dochodzi impuls elektryczny do gniazda zaworów,czy ktos sie spotkał juz z takim niedomaganiem,pozdrawiam.

Opublikowano
Poprostu potencjometr z konsoli ci sie zepsull.... qp cala konsole koszt okolo 80 zl. oczywiscie uzywke. Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Poprostu potencjometr z konsoli ci sie zepsull.... qp cala konsole koszt okolo 80 zl. oczywiscie uzywke. Pozdrawiam.

Jesli cie to interesuje mam taka konsole za 70 zł .Jest to z BMW z 92 roku bez klimy zwykle 3 pokretla jak w wiekszosci.JBC to daj znac na

tel 608 457 409 lub maila [email protected]

BMW 730iA wcześniej

BMW 520i E34, BMW 318 E21, BMW 525 TDS E34, BMW 525i E34

Opublikowano

Zanim zaczniesz cokolwiek wymieniac, wyciagnij tzw grzebien ( u mnie jest po prawej stronie, na dole, obok filtra pylkowego). Wyciagnij wszystkie wtyczki, rozbierz modul i dokladnie przedmuchaj sprezonym powietrzem, wtyczki przeczysc, np. WD-40. Byly na forum dwa takie przypadki jak Twoj i w obu opisana procedura pomogla. U mnie prad na sterowaniu zaworami pojawial sie i znikal.

Powodzenia.