Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To zalezy, co samochod przeszedl przez te 350 tys km. Jezeli byl regularnie i prawidlowo serwisowany, nie tlukl sie po dziurawych drogach, nikt go nie palowal i przede wszystkim nie byl rozbity, a potem naprawiony byle jak, to powinien jeszcze calkiem sporo zniesc.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
przebieg 485tys w BMW E39TDS jest do zniesienia,autko smiga jak z salony,zawsze bylo serwisowane w serwisie BMW ,na orginalnych czesciach,nigdy nie katowane, a ty sie martwisz przebiegiem 350tysiakow :duh:
Opublikowano
Zanotowany rekord w przypadku Mercedesa, to ile dobrze pamietam: model W115, przebieg: 4.7 miliona kilometrow :shock:

A w BMW,słyszał ktoś jaki największy przebieg nakręcono w BMW i jakim modelem.

Opublikowano
Zanotowany rekord w przypadku Mercedesa, to ile dobrze pamietam: model W115, przebieg: 4.7 miliona kilometrow :shock:

A w BMW,słyszał ktoś jaki największy przebieg nakręcono w BMW i jakim modelem.

Były próby, ale Niemcy zrezygnowali bo zawsze auta ginęły i były odnajdowane w Polsce z przekręconymi licznikami.

Opublikowano
Jezdzilem e39 525TDS z przebiegiem 350tys km. Auto w idealnym, wrecz salonowym stanie silnikowo i technicznie. Mysle ze w dobrych rekach zrobi 3x tyle przebiegu, albo prędzej je ukradna lub spadnie na nie drzewo niz cos sie w niej popsuje :D
Opublikowano
A moze dojdziemy do miliona?

Takie rzeczy to tylko w Erze... albo u Mercedesa

Znajomy ma w Omedze A ponad milion. Salonowa sztuka, pierwszy właściciel, silnik 2.0 8V. Zostawił ją sobie na dożywocie ale samochód jest całkowicie sprawny.

Samochody klasy "5" czy "7" (zwłaszcza w dieslu) po 3 latach mają przebiegi na poziomie 200-250 tyś. więc 350 to nie jest dużo.

Kumpel sprowadza samochody po leasingu to nie widziałem jeszcze sztuki, która by miała mniej niż 200tyś. (3-4 latki) a są to auta klasy Alfy 156.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Ja miałem BMW 730 z 88r. Kupiłem go z przebiegiem 870tys. Wymieniłem zawieszenie, końcówki drążków i śmigał ale silnik już był niepierwszej jakości, sprzedałem auto po kilku miesiącach.
Opublikowano
Jezdziłem trzy miesiące temu e34 535 która miała 700 tys i była naprawde ok a we wtorek w Gdańsku jechalismy mecem taxi w124 przebieg milion dwiescie
Opublikowano

jechałem w wawie taxi peugeot 406 1,9 TD (stary diesel - nie hdi)

z przebiegiem 965 tys. km. Auto w jednych rękach i po stylu jazdy kierowcy

widać było dlaczego tyle wytrzymało... zarzekał się że z turbiną nic nie robił...

BMW Sauber F1 Team; only Pb
Opublikowano

Moja 735 miała ponad 650tys. jak nią jechałem ost.raz.Jjak sprzedawałem to miała 350-400 i nie było problemów-fakt-byle puknięcie i auto jechało do mechanika sprawdzić co jest,ale stan był wzorowy ,późniejsze problemy wynikały z instalacji gazowej która zamontował następny(następny po nastepnym ;) ) właściciel(II generacji :mad2: )i traktowania autka.

Tak więc-da sie-wszystko zależy od tego kto, jak traktuje auto...

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Moja 735 miała ponad 650tys. jak nią jechałem ost.raz.Jjak sprzedawałem to miała 350-400

Ja bym się nie przyznawał :lol: , chyba że jeździłeś do tyłu.

Troche źle napisane :oops: ... Ja miałem ja z przebiegiem 350-400tys.i sprzedałem taką,a ostatni raz nią jechałem jak już była w posiadaniu nowego właściciela-tam miała 650tys.Nie cofam liczników.

Mam nadzieje,że wyjaśnione ;).

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...