Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam po ostatnim wyjezdzie do polski, okazało sie ze ktoś włamywał sie do samochodu. Ale na szczęscie sie nie udało, nawet bym sie nie zorientował ze ktoś próbował, jak wracałem z polski na drodze przy większej prędkości słyszałem jak bym mniał okno nie domknięte, ale było zamknięte, no i sie pojawił dziwny dzwięk przy zamykaniu drzwi i podczas pokonywania dziurawego asfaltu. Więc sciągnełem tapicerke zeby zobaczyc co sie tłucze w drzwiach i zobaczyłem złamane to co trzyma wkładke i klamke, w dodatku chyba coś zostało we wkładce bo kluczyk nie chce sie przekręcac.A szum wiatru przy większej prędkości to odgięte drzwi u góry w rogu. Chciałem sie spytac czy jak będe prubował je teraz dogiąc to sie nie złamie ta ramka, i jak prubowac z szybą opuszczoną czy zamkniętą??
na volta core el can na volta core el lievore
Opublikowano

napisz jaki powód był włamania , czy było widać coś wartościowego w aucie (aparat , kamera) no i czy auto masz na polskich numerach .

a ramkę prostuj z szybą opuszczoną

Opublikowano
napisz jaki powód był włamania , czy było widać coś wartościowego w aucie (aparat , kamera) no i czy auto masz na polskich numerach .

a ramkę prostuj z szybą opuszczoną

auto mam na polskich numerach a w samochodzie przewaznie nie zostawiam nic na wieszchu nawet jak mam jakąs reklamówke to zazwyczaj staram sie wrzucac do bagaznika no i panel z radia zawsze sciągam.
na volta core el can na volta core el lievore
Opublikowano
no jaki powod wlamania ?

pewnie nowy zestaw z McDonald'a :mrgreen:

Witam

Widzę, że użytkownika ma "ciężki humor angielski".

Oj nie ładnie dowcipkować z czyjegoś nieszczęścia :nienie:

Opublikowano

Witam

Przyznam że to chyba była próba włamania przez nieudacznika...

sorki ale w innym przypadku łamak by nie pękł a auta dawno by nie było...

możesz naprawdę się cieszyć i pomyśleć o dobrym zabezpieczeniu...

Pozdrawiam

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano
dobrze że są jeszcze osoby zacyknięte która zrozumiały o co pytam a poszkodownymu szczerze współczuja , pamiętam jak z 20 lat temu też jakieś "sieroty" rozpierniczyli mi zamki w dużym fiacie a nic w nim nie było . a kuzynowi w e30 wybili szyba na własne jego życzenie ale on nie wie po co sie chcieli włamać bo kamera miał przy sobie a w aucie na fotelu leżała tylko torba z kamery..................
Opublikowano
dobrze że są jeszcze osoby zacyknięte która zrozumiały o co pytam a poszkodownymu szczerze współczuja , pamiętam jak z 20 lat temu też jakieś "sieroty" rozpierniczyli mi zamki w dużym fiacie a nic w nim nie było . a kuzynowi w e30 wybili szyba na własne jego życzenie ale on nie wie po co sie chcieli włamać bo kamera miał przy sobie a w aucie na fotelu leżała tylko torba z kamery..................

Witaj

Napisałem o co pytasz, zrób dodatkowe zabezpieczenie bo z złodziejami często bywa tak że wracają po swoja ofiarę.

1. jakieś dodatkowe odcięcie najlepiej zrobione samemu - bo trudniejsze do obejscia

2. dodatkowo zwykły wyjec najlepiej założony samemu bo jest podłączony z reguły inaczej niż robią to w warsztatach - masówka

Bo jak wejdzie a nóż go spłoszy....

Pozdrawiam

Darek

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano
znajomy ma taki dodatkowy imobilajzer z antynapadem że utrudnia to tylko jemu życie , jak kogoś weznie po drodze to ma czas 5 sek na dotknięciem takim bryloczkiem do ukrytego czujnika , ale jak spalił się bezpiecznik z zapalniczki czyli najbardziej narażony na spalenie to imobilajzer jest całkowicie rozbrojony czyli bez sensu