Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Wczoraj gdy walczylem z szybami w moim coupe zauwazylem ze cos buczy w komorze silnika, tak jakby od prawej strony silnika (patrzac od przodu) po przekreceniu kluczyka w pozycje II. Po wyjeciu kluczyka buczy jeszcze chwile, cyka przekaznik i buczenie sie wylacza. Wiec moje pytanie - Co to jest? :)

Lekko mnie to niepokoi poniewaz na silniku da sie wyczuc delikatne wibracje, zakladam ze to jakas czesc mechaniczna, pompa lub wentylator

Dla uscislenia napisze ze silnik to m52b20 z 95r

Opublikowano
mi tez buczy hehe :) dzieje sie tak odkad mam auto (2 lata) i nic sie z tym nie dzieje takze ok.
Opublikowano

To powoduje bzyczenie:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img1.aukcjoner.net/images/f/3/c/107436_f.jpg

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano
co to k... jest "kaputer", co?? analfabeci sa wszedzie widze

a co do brzeczenia to nic Twojemu silnikowi nie jest...

Ciekawa uwaga. Ty zrobiłeś właśnie więcej błędów od niego. Pajacu jeden. Kup se fiata i wy..dalaj bo tu nie pasujesz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
co to k... jest "kaputer", co?? analfabeci sa wszedzie widze

a co do brzeczenia to nic Twojemu silnikowi nie jest...

Ciekawa uwaga. Ty zrobiłeś właśnie więcej błędów od niego. Pajacu jeden. Kup se fiata i wy..dalaj bo tu nie pasujesz.

a ty Cwaniak to gdzie u mnie bledy widzisz? jak cos to mozesz zarzucic mi lenistwo ze nie uzywam polskich znakow i tyle, poza tym nie ty tu jestes od oceny kto tu pasuje a nie, no narazie ;)