Skocz do zawartości

skutki w/kolo silnika ??? help??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwnie mi zaczal pukac. na wlaczonym silniku stuka cos po lewej stronie i kompletnie nie mam pojecia co to moze byc...myslalem ze to moze nivo daje o sobie znac, ale jak otwieram maske dzwiek wydobywa sie gdzies w okolicach silnika ?? z ty ze na zgaszonym silniku tez puka. czasem glosniej , czasem ciszej ale caly czas puka. wydaje mi sie tez ze co drugi stuk czuje to delikatnie na pedale hamulca....w kazdym razie dziwna sprawa .....???

jesli wiecie cos na ten temat , to prosze o pomoc.....bo strasznie frustrujaca sprawa...dopiero co sie na przejazdzke wybieram a tu taka muka ....

Opublikowano

samo przestalo....

to bylo chyba cos w kablach / instalacji nawiewu.....zlalazlem taki temat jakis i rada byla taka zeby pozmieniac temp i sile nawiewu....

tak zrobilem i przestalo pukac .....

dizeki za posty,

pozdro,

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
elektrozawór ogrzewania - ile moze kosztowac wymiana tej czesci ???...jak nie puka jest OK, ale jak zacznie to mnie strasznie wkurza :(