Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich!

Wreszcie udało nam się wprowadzić na Polski rynek ekskluzywne kosmetyki samochodowe szwajcarskiej firmy SWISSVAX do waszych BMW!!!

Zapraszam na www.swissvax.pl

Chcecie porady lub bezpośrednio kosmetyki do waszych autek?!

SWISSVAX-prawdziwy wygląd BMW

Opublikowano
droga impreza, a jakie proponujesz zniżki dla Klubowiczów?chodzi mi o preparaty do skóry

Masz rację...trochę drogo jak za fluidki.....Ja zawsze stosowałem oryginalne....przynajmniej mam pewność ,że będzie wszycho OK...Kumpel kupił jakieś wynalazki na Słomczynie...i wcale nie tanio...gościu miał stoisko...już go nie widać.

Ile się mój kumpel nawnerwiał przez preparat do skóry...

sie maaazzzzaaaałłłłooo i maaazzzzaaałłłłooo :mrgreen:

do tej pory się z niego śmieją kumple , i pytają czy wieczorami jeszcze poleruje skórki w Audi :lol:

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

Telefon do mnie na stronce,

rabaciki dla odbiorców hurtowych.

Dzwonić, pytać! Śmiało :lol:

Ew. sama pielęgnacja wtedy ceny dużo tańsze a efekt ten sam!

Opublikowano

tu nie ma Hurtowników, tylko uzytkownicy BMW, po co tu więc jesteś?

żeby załozyć sobie darmową reklamę,

Proponuję Nowego przesunąć do działu Kupno-Sprzedaż i bedzie spokój z kolejnym sprzedawcą :nienie:

Opublikowano
Przetestowałbym bo nie znam tych produktów ale skoro już ogłaszasz się na forum Bmw to daj rabat dla jego użytkowników.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Dobre - wydając takie kwoty na kosmetyki, to już lepiej sobie co 5 lat odmalować samochód - będzie lepszy efekt :lol: A w kosmetykach teraz duży wybór, są nawet takie z gwarancją na kilka lat (jak się zrobi w serwisie).

Takie kosmetyki to dla właścicieli Ferrari itp. a nie tu, gdzie większość ma samochody 10 letnie.

Opublikowano
Dobre - wydając takie kwoty na kosmetyki, to już lepiej sobie co 5 lat odmalować samochód - będzie lepszy efekt :lol: A w kosmetykach teraz duży wybór, są nawet takie z gwarancją na kilka lat (jak się zrobi w serwisie).

Takie kosmetyki to dla właścicieli Ferrari itp. a nie tu, gdzie większość ma samochody 10 letnie.

hahahahah DOKLADNIE

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano
Wysłałem do nich maila z zapytaniem o lepsze ceny ale echo od 2 dni. To przykre skoro chca zaistniec na rynku.

pozdrawiam

mavic