Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie. Ile można dostac za wkład z używanego katalizatora z BMW E36 325 td. Dodam ze nie jest potłuczony. cały wkładzik jest wyjęty bez uszkozeń. :D
Opublikowano

Artur Kurowski tel .505 736 508

chlopak skupuje katalizatory , kiedys wystawilem swoj kat z fiata bravo 1.6 16 v i on wygral aukcje kupil go za 182 zl . mozna sie umowic z gosciem na miescie (warszawa)

Opublikowano

Jak miałem na zbyciu kata z astry to już drugi tłumikarz oferował mi 50zł

więcej niż największa oferta na allegro. zamknąłem aukcję i sprzedałem

tłumikarzowi.

Ceny zależą od kursu platyny podobno....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja dzis z kolegą wyciąłem katalizatory z 328i. Wyprułem wkłady i zawieźliśmy je sprzedać. Co sie okazało to wcale nie chciał złomiarz kuypić bo powiedział że to nie jest katalizator. Katalizator ma być biały a to co my zawieźliśmy to jest cos co robi za katalizator.

To co to jest ?? Czy to cos warte ? Wyjeliśmy tego 4 sztuki. Magnes to przyciąga.

• 4 lata później...
Opublikowano

A tak w ogóle to wycięcie kata może powodować jakieś nieszczęśliwe następstwa, usterki itp.

Bo myślałem, żeby wyciąć też z mojej buni e36 325i :lol:

Aaaa... Czy kat może się stopić? Zacząłem troszkę driftować amatorsko i mam rebusa czy aby wytrzyma lekkie katowanie... :?:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.