Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Jutro zakladam gaz:) i czy jak mi stukaja szklanki to moge zalozyc i czy nic sie nie stanie??

:duh: :duh: :duh: Zastanawiam się do czego chcesz ten gaz włożyć-mam nadzieje że do kuchenki. Z tego co napisałes to masz 1.6 i coś ci w nim stuka więc po włożeniu badziewnej instalacji (bo zakładam że o innej - sekwent) nawet nie pomyślałeś to już wogóle nie bedziesz miał czym jeżdzić. Jak chciałeś mieć beemke to ją teraz utrzymuj.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam

Jutro zakladam gaz:) i czy jak mi stukaja szklanki to moge zalozyc i czy nic sie nie stanie??

Hehehe...klekotanie odwieczny problkem w M40...daj sobie siana z gazem, 1.6 silnik to az nie taki potwor...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

Po pierwsze to poszukaj tematów o LPG w BMW.

Po drugie, założenie gazu w 1.6 to bardzo dobre rozwiązanie. Samochód jest mułowaty, a pali jak smok (jak na tą poj. i osiągi). Ja założyłem sobie sekwencje i teraz jeżdze sobie ile chce :mrgreen: a i spadku mocu nie ma jakoś odczuwalnej

SHAGGER tobie też radze poszperać po archiwum... teksty typu:

Jak chciałeś mieć beemke to ją teraz utrzymuj.

były opisywane w wielu topikach. Możesz wytłumaczyć o co Ci chodzi z tak głupim tekstem?!

Pozdrawiam[/b]

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
naprawde przemysl to - zamordujesz swoja bunke tym

czy mozesz rozwinac co masz na mysli ?

jakies konkrety ?