Skocz do zawartości

[E39]która beemka z wszystkich jest najładniejsza??????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dla mnie najlepszy model na dzien dzisiejszy to m5 ta z 00r i musze sobie taka kupic :D chyba ze pomysle nad ta najnowsza m5 co jest teraz ale narazie jakos nie jestem przekonany do niej po za osiagami jej bo sa naprawde imponujace :)
BMW - to jest to :)
Opublikowano
moja jest najlaniejsza i tyle ,w lutym bedzie juz 3 lata jak ja jezdze , moj pierwszy E39 528 ze steptroniciem i skora montana kupilem w maju 1998 , ja tam mam w .upie te nowe beemyy , nastepny juz nie bedzie ta marka , brzydkie sa i tyle :lol: :lol:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

Zauwazyliscie inne style aut co wychodza teraz na rynek ? zobaczcie jak bylo np na poczatku lat 90 co weszly e36 tez byly inne od reszty wyprzedzaly autka inne o krok jak to jest powiedziane w reklamie bmw : o krok w przyszlosc :) i za pare lat inne nowe fury co wyjda beda bardzo podobne do stylizacji tej nowej bmw ( juz niektore sa podobne).

m5 najlepsza bo ma wszystko najlepsze z innych modeli i ciekawych pare wlasnych wynalazkow :D

Ale na dzien dzisiejszy design m5 z 00r mi najbardziej pasuje, pewnie za 2 lata bedzie mnie sie juz podobal ten obecny :D

BMW - to jest to :)