Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co swojej nie masz . E39 jest bardzo ładna a jeżeli chcesz poglądać to zaraz ci podrzuce linka.

http://www.bmw-galerie.de/bmwportal/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=31

tu są wszystkie bmw świata nawet te rasowane tunningowane jakie ty tylko chcesz.

Mam takie dziwne odczucie że ty nie masz wcale BMWu :roll: ale to tylko odczucia . :wink:

Opublikowano
666 - czy jestes satanista????????? i jednoczesnie maniakiem bmw ???? :lol:

jestem felek , a co do poczty to mam taką by jak ktoś chciałby mi przeslać jakieś zdjęcia i w ramach złoi coś jeszcze dodać.(wiruska) :wink:

Dawaj zdjąćka , a jak chcesz zobaczyć moją to puknij na www moje "(długo sie otwiera więc sie nie wkurzaj. :mad2:

a powiedz czemu chcesz sprzedać 528 toż jak na warunki miastowe i wyścigowe to całkiem całkiem.

Opublikowano
przod byl rozbity(byl jak auto postawilo sie na luzie i do rowu pojechalo...:D) wtedy wyminilem swiatla na "angel eyes". po za tym duzo zmian tylny zderzak od m5 (znaczy sie pakiet sport - otwor na rure tylko z lewej), koncowka wydechu zmieniona, przedni zderzak od ZENDER-a, felgi 17" OZ Ceres, we wnatrz listwy drewniane zamienione na srebrne, srebrne "pierscienie" na zegarach ... co jeszcze??????? :roll: hmmm. zadnych modyfikacji silnika tylko filtr tzw. "mokry" a tak to osiagi swietne jak dla mnie... wiec tyle ...dzieki za dobra ocene mojej fury... twoja tez niczemu sobie ale lampy z przodu musisz zmienic... :D
BMW - the best of all
Opublikowano

AC sznycel musze ci powiedziec ze bardzo ladnie masz ta beeme zrobiona... gratulacje... :D a zdjecia mojej wlasnie wyslalem

pozdrawiam,

powerofbmw

BMW - the best of all
Opublikowano
przod byl rozbity(byl jak auto postawilo sie na luzie i do rowu pojechalo...:D) wtedy wyminilem swiatla na "angel eyes".

No już ci wieże , chodziło mi o światła ringi. Były montowane w modelach 2000-2001 więc gdzie w 96r.A co do świateł to ile dałeś za nie , ja mam okazje za 1900 zł xenonki. :wink:

Opublikowano
Felix okazje miales po byku :lol: :lol: :lol: Ja kupilem do swojej poltoraroczne za 1450 zeta :lol: :lol: Poszukaj i to dobrze a zaoszczedzisz jeszcze 5 stow

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
Felix okazje miales po byku :lol: :lol: :lol: Ja kupilem do swojej poltoraroczne za 1450 zeta :lol: :lol: Poszukaj i to dobrze a zaoszczedzisz jeszcze 5 stow

poltora roczne, a po jakim przebiegu ? szybki sie niszcza bardzo, lepiej kupic nowe

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
W E38 mozna sobie samą szybke wymienić, np na nówkę ..., ale niestety E39 nie ma tego udogodnienia (chociaż Polak potrfi ...)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

poltora roczne, a po jakim przebiegu ? szybki sie niszcza bardzo, lepiej kupic nowe

Cieżko oszacowac przebieg samochodu po wygladzie samych lamp -przynajmniej mnie :lol: .Nie wiem jaki maja ale stan wizulany i techniczny maja naprawde rewelacyjny-zadnych peknieć,odpryskow itp.Co do tych szybek to sie do konca z toba nie zgodze.Moj samochod ma przechulane 130 tauzenow i szybki (ze starych lamp)wygladaja nadal prawie jak nowe.

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!