Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam maglownice na wykonczeniu,jezeli ktos mial taki problem i sie z nim uporał to bardzo prosze dajcie namiary na warsztaty ktore regeneruja takie rzeczy najlepiej w okolicach woj.pomorskiego,ale i zachodniopomorskie tez moze byc bo czesto sie tam pojawiam.No i moze w przyblizeniu koszta jakie temu towarzysza i jak sie to odbywa tzn.czy zawoze np.swoj stary magiel i dostaje inny juz zregenerowany,czy czekam az naprawia mi moj?Slyszalem ze gdzies w Słupsku robia takie rzeczy,jesli ktos ma namiary to bede bardzo wdzieczny :modlitwa: Pozdrawiam!!!
BMW e-39 523i
Opublikowano
W Słupsku jest sporo tego typu firm wejdz na google i poszukaj,kiedys pytalem o regeneracje pompy wspomagania, ale powiedzieli ze w tym przypadku lepiej kupic "nowa uzywana" jak regenerowac,pozdrawiam

http://img237.imageshack.us/img237/9199/avako1.png

Przedni napęd jest dla dziewczynek. . . :twisted2:

Opublikowano
w elteku regenerowałem pompe wspomagania ponad rok temu rewelacja przesyłka na ich koszt wszystkie czesci oprócz obudowy nowe cena ponad 300 zł moge szczeze p[olecic ta firme
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
Witam dzis tam dzwonilem i mysle ze sa lekko mowiac niepowazni,za regeneracje magla zazyczyli sobie 1150zł :nienie: Mam do wyboru kilka magli w cenach do 350zł,ale chcialem miec pewność ze ten po regeneracji bedzie idealny a nie jakas tam uzywka,lecz w tej sytuacji uzywaka to jedyny rozsadny wybór bo za kwote regeneracji moge kupic sobie 3-4 uzywki!!! Może macie jeszcze jakies warsztaty co sie tym zajmuja i nie kroja klientow!!! POZDRAWIAM!
BMW e-39 523i
Opublikowano
jak wymienisz 2 razy na używkę(zapłacisz za wymiany, płyny) i cały czas będzie luz to stwierdzisz "trzeba było regenerować", ale to oczywiście Twój wybór.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dołączam się do ostatniej opini-kupiłem trzy,każda gorsza od poprzedniej,poszło 900zeta :duh: ,a teraz wysyłam moją do regeneracji.pozdrawiam
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam,mam maglownice na wykonczeniu,jezeli ktos mial taki problem i sie z nim uporał to bardzo prosze dajcie namiary na warsztaty ktore regeneruja takie rzeczy najlepiej w okolicach woj.pomorskiego,ale i zachodniopomorskie tez moze byc bo czesto sie tam pojawiam.No i moze w przyblizeniu koszta jakie temu towarzysza i jak sie to odbywa tzn.czy zawoze np.swoj stary magiel i dostaje inny juz zregenerowany,czy czekam az naprawia mi moj?Slyszalem ze gdzies w Słupsku robia takie rzeczy,jesli ktos ma namiary to bede bardzo wdzieczny :modlitwa: Pozdrawiam!!!

Ja mam magiel po calkowitej regeneracji. Kupilem go a ja mam razem z czujnikiem obrotu kierownicy wiec musialem swoj zrobic a tez sprzedaje. 900 zl

Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano

Ja mam magiel po calkowitej regeneracji. Kupilem go a ja mam razem z czujnikiem obrotu kierownicy wiec musialem swoj zrobic a tez sprzedaje. 900 zl

Mozesz ta mysl napisac w sposob zrozumialy?A ,ten wyraz co znaczy - wsiadzienia

:jawdrop:

Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.
Opublikowano
Nie wiem co tu rozwijac. Mam do sprzedania magiel po regeneracji w wersji bez czujnika. Wsiadzienia co to znaczy? Pewnie tyle co radialki
Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano

Witam, ja tu zregenerowałem maglownicę:

http://allegro.pl/item448655517_przekladnia_kierownicza_bmw_e_39_bmw_e39.html

napisałem do gościa, zadzwonił do mnie poprosił o dane do wysyłki, zapytał jaka kostka jest w servotronicu (kwadratowa lub okrągła), wysłał za pobraniem maglownicę (1043 PLN), ja mu odesłałem używkę za pobraniem i zwrócił 400PLN, wszystko jest bez problemów - mam ją założoną od miesiąca.

jak narazie... polecam:)

Pozdraiwam Jacek

Ból przemija, chwała pozostaje kobiety lubią blizny