Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Być może sprawa jest banalnie prosta, ale wertując ogłoszenia można trafić na takie przypadki 325tds:

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2687994

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2670494

Chodzi mi o fotke silnika. Czy to jest ta sama jednostka?? Jest to notoryczne!!! Patrząc na większość ogłoszeń to bym powiedział, że pierwsza to jest td, ale ostatnio często się spotykam z czymś takim. No i żeby ktoś nie wiedział co sprzedaje? To nie jest błąd pojeciowy w stylu M3 itp, tylko silnik w końcu.

Dzięki za sprostowanie.

Edytowane przez Lutrzyk
"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano

Opis: "Auto BMW 325 tds, w bardzo dobrym stanie, bezawaryjne, sprowadzone dla siebie, dynamiczne, sportowe zawieszenie, skrzynia manualna, spalanie 7l/100 autostrada ; 8l/100 miasto.W zestawie dołączam radio cd/mp3 JVC, zmieniarkę na 12 płyt, wzmacniacz.Polecam"

Z resztą podane w obydwu przypadkach 143 KM.

Robert-Lesiu BMW czytałem opisy, nigdzie nie wyczytałem, że któryś to td.

To nie jest jedyny przypadek, stąd moje pytanie, bo zgłupiałem.

Opublikowano

Te silniki różnią się grubym przewodem/rurą, w jednym przypadku idzie ona przed silnikiem, w drugim jej nie widać, wydaje mi się, że idzie pod silnik od razu. O tę różnicę mi chodzi.

W obydwu przypadkach sprzedawany jest 325tds, może tu nie ma błędu tylko jest kwestia rocznika silnika bądź czegoś innego? Szukam takiego auta i chciałbym aby nikt mnie niczym nie przekręcił. Stąd proszę kogoś kto wie o co chodzi o wypowiedź.