Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12go maja sprzedalem moje cacko-BMW535i Powiem wam ,ze az mi lzy stanely w oczach jak widzialem jak znika za zakretem.

Czy wy tez przywiazujecie sie jakos do waszych samochodow???? i zal by bylo wam je sprzedac???? Czy poprosty sprzedajecie i nie myslicie jak mu ( waszemu autku) bedzie w nowej rodzinie!!!! U mnie bylo od 93roku jako trzecie. Dostalem za nie 9200zl. :cry2: :cool2:

Opublikowano
Ja sprzedałem moja w majowy weekend.Dobrze,ze byłem juz na wyspie a auto sprzedawał moj tata.Szkoda mi go ale coz zycie.Mój brat (12 lat) płakał.A dziewczyna do teraz jest zła.Ogłoszenie było trzy dni a kupiec ogladał auto 15 min!!!!Z tym,ze opowiedziałem mu wszystko co było z autkiem i zobaczył wszystkie rachunki z warsztatu itd.

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

Opublikowano
ehh chłopaki ja co prawda z racji wieku nie moge miec jeszcze własnej Beemki, ale juz teraz wiem, co by sie ze mną działo, jakby mi przyszło sprzedac moje ukochane, wypieszczone maleństwo :cry: chyba nie jestem normalny, ale cóż :D
Opublikowano

kiedys mi jeden facet powiedział dawno temu, ze auto ma swoja duszę i jeżeli o nie dbamy to ono nam potrafi sie odwdzięczyć.

Chyba cos w tym jest , bo ja bardzo dbam o auta które mam (i miałem) i jak do tej pory żadne mnie z nich nie zawiodło i najgorsze jest to, że ogromnie mnie boli i sciska jak mam sprzedać takie wychuchane autko. na razie swojej E39 nie zamierzam sprzedawać bo bardzo sie z nia juz związałem ale napewno bedzie mi cięzko kiedyś :(

Opublikowano
12go maja sprzedalem moje cacko-BMW535i Powiem wam ,ze az mi lzy stanely w oczach jak widzialem jak znika za zakretem.

Czy wy tez przywiazujecie sie jakos do waszych samochodow???? i zal by bylo wam je sprzedac???? Czy poprosty sprzedajecie i nie myslicie jak mu ( waszemu autku) bedzie w nowej rodzinie!!!! U mnie bylo od 93roku jako trzecie. Dostalem za nie 9200zl. :cry2: :cool2:

12go maja została również sprzedana moja 730i :cry2:

Opublikowano

Wszystko zależy ile się pracy włożyło w samochód - żeby był w idealnym stanie, żeby był bardziej indywidualny itp. Dużo też zależy jaki był to samochód i jaki był nasz stosunek do niego - w sensie lubię lub nie.

Choć prawdę mówiąc ja się już aż tak do rzeczy nie przyzwyczajam - kiedy mam się przesiąść na lepsze, to robię to bez wielkiego żalu - wiadomo, zawsze trochę jest przykro, ale nie żeby "płakać".

Jednak jak pomyślę, że miałbym drugi raz robić nagłośnienie w samochodzie, to bym się mocno zastanowił - nawet nad zmianą na np. 328i.

Opublikowano

Już myślałem, że tylko ja jestem nienormalny witając się z własnym samochodem kiedy do niego wchodzę. :D Sprzedajac poprzednie auto nie byłem jakoś specjalnie nieszczęśliwy, ale tylko dlatego ponieważ byłem już nim nieco zmęczony i wiedziałem, że mój następny bolid będzie w końcu spełniał wszystkie moje oczekiwania.

Wszystko zależy od podejścia do tematu własnego auta. Dla jednego to tylko dupowóz dla drugiego pasja i hobby.

Opublikowano

miałeś zarabisty opis - szkoda, ze nie była w M-Technicu, bo pewnie przyjechałbym oblukac to cudo po "burmistrzu D..." :cool2:

dokladnie od burmistrza Dieseldorfu byla :lol: :cool2: :roll2:

Opublikowano
Sprzedalem ze 100 beemek i zawsze sie cieszylem jak kase liczylem.

ten tekst to chyba nalezy do typowego Handlarza zlomu :duh: :mad2:

Opublikowano

Ja też na codzień sprzedaje używane BMW, sprzedałem ich troche więcej. Jak później widzę je jeżdzące po ulicy to od razu uśmiech mam na twarzy, że to ode mnie :D .

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano

też mi się wydawało, że w tym temacie nie chodzi o ilość sprzedanych Beemek...

miros - z Ciebie SuperSprzedawca, tylko, że my tu nie o tym...

miłego sprzedawania.

Opublikowano

miałeś zarabisty opis - szkoda, ze nie była w M-Technicu, bo pewnie przyjechałbym oblukac to cudo po "burmistrzu D..." :cool2:

w opisie byla zawarta szczera prawda i tylko prawda,bo po co mialbym lrzec i opisywac wymyslone bzdury,tak jak robi to najprawdopodobnie super handlarz roku-pan miros-(bo zeby sprzedac 100bmek to trzeba sie dobrze naprodukowac i powymyslac pare bzdur,zeby upchnac pasciaka :duh: :mrgreen: ) no ale coz.

Jestem powazna osoba wiec po co mialbym kitowac kogos ,skoro ten ktos moglby okazac sie specem w dziedzinie ,i mialbym przechlapane :lol:

Gostek ktory kupil moja BETE przyjechal z mechanikiem,ogladali ja chyba 1.5godziny,przejechali sie ,podpieli pod kompa ,potem dali kase i tyle ich widzialem :cool2:

Mam nadzieje,ze beda o nia dbali :P