Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może Volvo powróci do tylniego napędu. A swoją drogą, Volvo to jedne z najlepiej wykończonych aut w swojej klasie. Do tego jeszcze ma wieloletnie doświadczenie w projektowaniu silników turbodoładowanych. W sumie to chyba wszyscy na tym skorzystają. Dobrze by było, jakby design'erzy z Alfy pogrzebali troche przy nowych BMW.
Opublikowano
o ile dobrze przeczytalem, czytajac na szybko to naped pozostanie w tych autach taki jaki jest czyli - przedni. zreszta mini tez jest fwd mimo ze nalezy do bmw.
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano

Alfa Romeo - dobrze - może się Chris Bangle w końcu nauczy jak projektować samochody, a Alfa może wreszcie przejedzie 100km bez awarii :wink:

Poważnie jak sobie wyobrażę połączenie trójki z Alfą 159... marzenie...

Opublikowano

Poważnie jak sobie wyobrażę połączenie trójki z Alfą 159... marzenie...

Dla mnie jako byłego alfisty Alfa 159 jest także stylistycznym rozczarowaniem w porównaniu z poprzednimi modelami, m.in. dlatego przesiadłem się z Alfy. Ale też projektant pięknych Alf pracuje obecnie dla Audi (jak widać zresztą z efektami).

Pozdrowienia

Primator
Opublikowano
Może Volvo powróci do tylniego napędu. A swoją drogą, Volvo to jedne z najlepiej wykończonych aut w swojej klasie.

W której klasie, jakie najlepsze???

Dobrze wykończone są jak stoją w salonie, pół roku i wszystko trzeszczy, odstaje, wyciera się i piszczy.

Odnośnie napędu to nie powrócą. koszt prdukcji a zarazem takiego samochodu będzie nie proporcjonalny do jakości i pozyji marki.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
Ale kawały już o Alfie będą nieaktualne :) Szczerze ostatnie alfy mi się nie podobają a Vlovo też od niezawodności trochę odeszło :(