Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sprzedałe w niedziele swoje 1,8 m40 i chce cos kupic. Co myslicie o tym. Moze ktoś jest z okolic i by mógł mi sprawdzic ten samochód, chetnie wzróce koszty za paliwo plus jakas dobra flaszka jakby ktos mieszkał dalej do 100 km i by miał ochote podjechac. Chętni sam bym pojechał ale musze cało polske przejechac.

http://moto.allegro.pl/item192242060_bmw_328_e36_pilne.html

Opublikowano
Z przodu robiony i to nieudolnie - patrz na zderzak. Różne migacze na błotnikach. Spalanie jak w 1.6 - no comments. Z maksymalnym wyposażeniem poza skórą też przesadził. No i V6 :norty: Oryginalnego radia BMW też nie widać - chyba, że w garażu. Kratka na podszybiu nierówno. Na razie tyle.
Opublikowano

Następny, który robił 15 tyś. rocznie. Ja bym od takiego głupka samochodu nie kupił.

Spalanie to oczywiście ściema.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Heh. dużo nie zaniżył bo o 1-1,5l / 100km.

No ale przodem bity niestety po zdjeciach niewiadomo jak mocno, stary zderzak, brak spinek, brak naklejki od klimy na wzmocnieniu :?

Bayerische Motoren Werke

Moja 328i :) i na 328i.org

Opublikowano
Nie powinno juz byc przypadkiem klimatronica w takim roczniku ??

Masz rację, ma klimę automatyczną, ale 96 to powinien być klimatronik.

Uderzony był prawy przód, bo lewy kierunek jest starego typu, a prawy już nowszy.

Ja bym stawiał, że to jednak rocznik 95.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
Następny, który robił 15 tyś. rocznie.

A co w tym takiego dziwnego? Ja swoim autem (nie BMW) robie rocznie jakieś 5-6 tys km, poprostu nie mam czasu ta jeżdżenie a dodam że jestem pierwszym włascicielem od 97 roku i auto w sumie ma przejechane 90 tys. Ja rozumiem że dla BMW z takim silnikiem i rocznikiem to może być podejrzane, co innego gdyby to był 1wszy właściciel i miałby przebieg udokumetowany...ale i pewnie na to są sposoby.

Axel