Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D :D :D :D :D

HEJ Wszystkim milosnikom 320i

jakie macie doswiadczenia ze 150 koni vanosem 1995 rok ma kopyto

czy sie troche ociaga zanim wejdzie na obroty i jak wyglada zuzycie?????

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

He he. Koptyko w takim motorku jest na pewno chyba że przesiadłeś się z M3 :D

Myślę że każda beemka 16 bądz 24V lubi wysokie obroty i kopa dostaje kiedy silnik osiąga swój max moment obrotowy czyli ok 4000-4500obr.

Co do spalania to wszysto zależy od stylu jazdy. Myślę że w mieście łyknie Ci ok 12. Trasa 7-7,5.

Pozdro.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Witam

U mnie zaczyna sie zbierac od okolo 3000 obrotów. Jak dla mnie jezdzi niezle ale mogloby byc troszke lepiej :) (apetyt rosnie w miare jedzenia) Spalanie w miescie od 10 w góre, trasa 7,5-8 litrów. Jak dlamnie solidny i dynamiczny silnik. Odpukać jak narazie bezproblemowo działa. Pozdrawiam.

Opublikowano

:o :o :o :o :o

Czesc

Moja ciagnie tak od 3000-4000 odczuwalnie ale to przyspieszenie czuje wyjatkowo na 2 na innych biegach to tak sam nie wiem od 4000 ale tak w ogule to na 225- 16 -55 oponkach to lyka.

nawet na trasie to jak przygaruje to 10l :lol: :lol: :lol: :lol:

A i vanos tez grzechocze albo lancuch ale tylko przy 3000-3500 to chyba choroba w tych bunkach. :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: