Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zresztą TDS to nie jest silnik BMW tylko bodajże Opla - ale mogę się mylić.

Nie no bez takich :D TDS to silniczek zbudowany przez BMW,a do Omegi go też wzieli,tam ma zmniejszoną moc,a nie że odrazu to konstrukcja Opla :shock:

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam ponownie

Trochę mnie nie było, bo niestety pan urzędnik w banku "zapomniał" mi powiedzieć, że niestety nie spełniam wszystkich kryteriów i nie dostanę jednak kolejnego kredytu w tej chwili - zachciało mi się kupić mieszkanie rok temu to terz mam za swoje :wink:

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie cenne informacje jakie dostałem poprzednim razem.

A teraz odbiło mi jeszcze bardziej od kiedy przejechałem się 540 V8 :D

Czy to w ogóle ma sens? Te 4 litry? Proszę o info jak wyglądają koszty utrzymania i awaryjność tego motoru? Zdaję sobie sprawę, że wypije pewnie minimum 16 litrów w mieście, ale ten dźwięk przy przyspieszaniu - miodzio :D :D :D

Czy jeżeli chodzi o niezawodność trzyma poziom pozostałych wersji? Bo słyszałem, że w porównaniu do M50B25 jest pod tym względem gorzej.

Z góry dzięki.

Opublikowano

jak slysze te opowiesci o zajechanych tds'ach to wymiekam

sprawa jest prosta KTO DBA , TEN MA

kazda bezyna w kwesti niezawodnosci wysiada w porownaniu z tds ( pod warunkiem ze w 1000 % jest sprawny technicznie)

i te wypowiedzi ludzi , ktorzy nawet nie siedzieli w tds :duh:

poza tym tds'y z konca produkcji '95 - '96 mialy zmieniona pompe , wiec opowiesci o ich awaryjnosci nalezy wlozyc miedzy bajki

jak ktos dba o auto to jest bez znaczenia czy ON czy PB a jak nie to zgodze sie ze bezyna duzo lepiej znosi ostre traktowanie

Opublikowano
Czy jeżeli chodzi o niezawodność trzyma poziom pozostałych wersji? Bo słyszałem, że w porównaniu do M50B25 jest pod tym względem gorzej.

Powinno Cię zainteresować hasło "5HP30".

Opublikowano

Ja wypowiem sie krotko na ten temat.

jesli chcesz kupic w niemczech BMW to tylko od prywatnego uzytkownika NIE NA tzw placu bo w niemczech kombinuja robia blache liczniki itd. patrz dobrze na kupowane auto, jesli nie znasz sie to wez kogos kto sie zna na blacharce. Pamietaj ze czasu PEWNEGO zakupu w niemczech dawno minely. Zadza tam Polacy, Ruscy, Turcy itd. Ja bym kupila BMW 535i lub 540i ale w manualu ale trzeba miec szczescie by kupic 540i manual. Ale Tu kupisz co uwazasz za sluszne. Benzyna kosztuje tyle ile kosztuje i nie oszukujmy sie kazdy zarabia tyle co zarabia ja mam 520i gaz i nie kryje tego jest dobrze i oszczednie, no chyba ze ktos jezdzi tylko w niedziele ale to inna para kaloszy. Smiesza mnie ludzie ktorzy kupuja wypasione BMW i trzymaja w garazu- ale kazdy decyduje po co kupuje samochod. Pozdrawiam wszystkich fanow BMW

Mamuuussiu a czemu ci ludzie klęcza?

......... bo to synku jedzie siódemka!

http://img355.imageshack.us/img355/6865/s5000290mz8.jpg

Leokadia, Amelia, Przemek, Marcin

http://7er.pl/customprofilepics/profilepic345_1.gif

WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ŻYCIE

www.bmwteam.boo.pl