Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zamierzam kupic BMW 330d Touring z 2004 r. Prosze o komentarze odnosnie tego modelu. Jakie sa ich wady, jakie zalety, na co zwracac uwage przy zakupie. Autko ktore planuje kupic ma przejechane 60tys km prosto od niemca z ksiazka serwisowa. Czy w tym modelu silnika jest wyczuwalna turbo dziura? Czy ta moc 204 KM rzeczywiscie czuc? Jakie jest spalanie takiego silnika? Czy to awaryjny diesel? Szukam porzadnego i mocnego diesla, obecnie skupilem sie na tym modelu bmw i chce sie czegos wiecej o nim dowiedziec.

Z gory dziekuje za opinie

Pozdrawiam

Tomasz

Opublikowano
.....czy moc czuc ?//...czuc i to bardzo.jesli nie jestes zmanierowany i nie masz oczekiwan na miare np.335d, powinienes byc bardzo zadowolony
Opublikowano

To jeden z najbardziej udanych silników diesla na pompowtryskach jezeli chodzi o bmw a moge sie nawet pokusić o stwierdzenie że najlepszy.

Ponad 180 kucy w serii robi swoje ale do odrzutowców nie należy natomiast z wirusikiem na 210km do jazdy codziennej jest juz naprawde w tej budzie przyzwoite.. :twisted: ...jak na BMW

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
To jeden z najbardziej udanych silników diesla na pompowtryskach jezeli chodzi o bmw a moge sie nawet pokusić o stwierdzenie że najlepszy.

Ponad 180 kucy w serii robi swoje ale do odrzutowców nie należy natomiast z wirusikiem na 210km do jazdy codziennej jest juz naprawde w tej budzie przyzwoite.. :twisted: ...jak na BMW

Następny maniak pompowtrysków w BMW parodia :duh: :mad2:
Opublikowano

Ja nie wiem co im te pompowtryskiwasze tak po głowach chodzą :mrgreen: a kolega birne83 ma na tym filmie

podgląd jak się toto wkręca po moodzie :lol:

Opublikowano

Następny maniak pompowtrysków w BMW parodia :duh: :mad2:

Odezwał się maniak VP 44 :?: :?: Pompo są napewno gorsze od szyny i lepsze od vp-ka

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
Ponad 180 kucy w serii robi swoje ale do odrzutowców nie należy natomiast z wirusikiem na 210km

kolega w temacie napisal ze chodzi mu o 204 konną wersje, wiec to jest troche roznica:) a po modzie te silniki sie robi na ok. 240 km

pozdrawiam

Opublikowano
Ja nie wiem co im te pompowtryskiwasze tak po głowach chodzą :mrgreen: a kolega birne83 ma na tym filmie

podgląd jak się toto wkręca po moodzie :lol:

potęga!!! idzie jak pocisk, zamyka budzik bez żadnego ale