Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie? czy nie wydaje sie wam że 2 litrowa jednostka moze byc słaba przy automacie?na tyle by poruszać sie bez kompleksów :lol:

pomysł się pojawił ponieważ mam na oku coś takiego z sekwencja?

pozatym jakiego mogę sie spodziewać spalania?

Opublikowano
Ja bym czegos takiego nie kupil. Jezdzic BMW i zeby wyprzedzaly Cie zwykle golfy :wink: ? Moze jestem nie obiektywny bo nie lubie zabardzo automatow. Pozatym gaz i automat to nie jest dobre rozwiazanie. Ja bym osobiscie nie kupil takiego BMW. Pozdrawiam
Opublikowano
Generalnie 520 jest strasznie wołowata a spowolniona automatem to już będzie tragedia. Z Lanosami nie ma szans :P . Zależy jeszcze z czego się chcesz przesiąść do tej Betki ale ja nie polecam.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Też tak myśle, za duże auto i za dużo w nim "spowalniaczy" :worried:

P.S.

Lanosy maja bardzo żwawe silniczki, nie jedni mogli by się od nich uczyć :!: :idea:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

nie tylko zwawe , ale i dobrze wykonane - spasowanie elementow silnika jest naprawde dobe ...

520 - e39 + automat to bedzie kiszka ... zalezy oczywiscie czego szukasz , jezeli ekonomicznego auta do komfortowego przemieszczania sie to bedzie cos dla ciebie ... jezeli chcesz czegos wiecej od zycia to sie rozczarujesz - jednak radze sie przejechac samochodem i zobaczyc jak to jezdzi - wtedy sam ocenisz czy Ci to odpowiada